Annonce
Randers

Dansehold på Vorup plejehjem er reddet

Maja Davidsen og Vibeke Vestergård har på vegne af foreningen Seniordans Randers sagt ja til at overtage et stort dansehold på Vorup Plejehjem. Fotograf: Nanna Lindhard
23 danseglade ældre på Vorup plejehjem får en danseinstruktør, og Seniordans Randers får 23 nye medlemmer. Det er resultatet af nyt samarbejde mellem Seniordans Randers, Bevæg Dig For Livet og Frivilligheden på ældreområdet
Annonce

RANDERS: Forventningens glæde summer blandt de danseglade ældre i Vorup. Seniordans Randers har nemlig takket ja til at videreføre et stort dansehold på Vorup Plejehjem. Holdet starter, så snart det er muligt ifølge de nationale retningslinjer for corona.

- Vi er rigtig stolte af at kunne byde Seniordans Randers velkommen på plejehjemmet, og vi glæder os til samarbejdet. Jeg ved, at der er mange ældre, der også ser meget frem til at møde instruktøren og prøve de nye danse, siger Vibeke Ullits Rygaard, frivilligguide på Vorup Plejehjem.

I forbindelse med en omorganisering af ældreområdet blev seniordans flyttet ud af Vorup Plejehjem, men med hjælp fra Maja Davidsen og Vibeke Vestergård fra foreningen Seniordans Randers, kan der nu danses videre på det lokale plejehjem.

Annonce

Mange nye medlemmer

Maja Davidsen er formand for SeniorDans Randers, og hun glæder sig over det nye samarbejde med Vorup Plejehjem.


Jeg ved, at der er mange ældre der også ser meget frem til at møde instruktøren og prøve de nye danse

Vibeke Ullits Rygaard, frivilligguide på Vorup Plejehjem


- Vi er en forholdsvis ny forening med kun fire sæsoner bag os, så for os er det helt fantastisk at gå fra 75 medlemmer til næsten 100. Vi glæder os til at se, hvad samarbejdet kan føre til, og vi er meget tilfredse med de aftaler, der er lavet med Randers Kommune, siger Maja Davidsen.

Samarbejdet er etableret med hjælp fra Bevæg Dig For Livet og frivilligkoordinatorerne på ældreområdet. Nu venter alle parter spændt på, at en ændring i corona-situationen gør det muligt at starte, så en masse glade ældre kan komme på dansegulvet til en svingom.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce