Annonce
Sport

Dansk badmintondouble indleder titelforsvar med sikker sejr

Arnd Wiegmann/Reuters
Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er sikkert videre til anden runde i China Open, som de vandt sidste år.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen fik onsdag en fornem start på China Open.

Den danske badmintondouble, der er seedet som nummer otte i turneringen, vandt i to sæt over Jhe-Huei Lee og Po-Hsuan Yang fra Taiwan med cifrene 21-14, 21-11 og er sikkert videre til anden runde.

Dermed tog danskerne første skridt mod at forsvare titlen i China Open, som de for et år siden overraskende vandt som deres hidtil største triumf i karrieren.

Kampen, der blev spillet onsdag morgen dansk tid, var tempofyldt, og pointene blev for det meste afgjort efter hurtige bolde, og her var danskerne klart bedst mod de noget modløse taiwanere.

Astrup og Skaarup kom hurtigt foran i begge sæt, og der var aldrig spænding om sejren, som danskerne kørte i hus på 29 minutter.

Også damedoublen med Sara Thygesen og Maiken Fruergaard er videre i turneringen efter en tæt kamp mod et fransk par. Danskerne vandt i to sæt med 22-20, 21-18.

Også Anders Antonsen er klar til anden runde. Den danske singlespiller nåede knap nok at komme i gang med sin kamp, før hans modstander, Mark Caljouw fra Holland, måtte trække sig. Da var Antonsen foran 2-0 i første sæt.

Rasmus Gemke er også videre, efter at han vandt sin kamp onsdag i tre sæt over Cheuk Yiu Lee fra Hong Kong.

China Open er en Super 1000-turnering og er dermed en af sæsonens tre mest prestigefyldte turneringer sammen med All England og Indonesia Open. De tre turneringer rangerer lige under sæsonfinalen.

Tirsdag tabte Viktor Axelsen sin førsterundekamp i sin første kamp i 117 dage. Også Hans-Kristian Vittinghus er færdig i turneringen efter første runde, da han tirsdag tabte i to sæt.

Damesinglen med Line Kjærsfeldt er også ude efter én kamp, mens den anden herredouble med Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen tirsdag sejrede over de sjetteseedede kinesere, Han Cheng Kai og Zhou Hao Dong.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Randers For abonnenter

Randers-chauffører vil have ansvaret for dyrenes helbred tilbage til landmænd: - Vi har ikke en chance

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Annonce