Annonce
Randers

Dansk Folkeparti klar med spidskandidater til kommunalvalget 2021 - erfaren byrådspolitiker siger stop

Frank Nørgaard (th) er valgt som spidskandidat til næste års kommunalvalg for den lokale afdeling af Dansk Folkeparti. Nicolai Estrup og Nick Zimmermann er også på listen over kandidater. Her ses de tre politikere ved et arrangement i august, hvor DF delte stegt flæsk ud på Rådhustorvet. Arkivfoto: Annelene Petersen
Dansk Folkeparti i Randers er gået i gang med forberedelserne til valget i november 2021. Og så har partiforeningen valgt ny bestyrelse.
Annonce

Randers: Dansk Folkeparti holdt mandag aften generalforsamling og opstillingsmøde til næste års kommunalvalg.

Byrådsmedlem Susanne Nielsen meddelte, at hun ikke genopstiller til valget næste år, og samtidig trådte hun ud af bestyrelsen for den lokale partiforening.

Frank Nørgaard, Nick Zimmermann og Nicolai Estrup er foreløbig valgt som kandidater til valget.

- Det er en åben liste, og jeg har følerne ude hos flere, siger formanden, Nicolai Estrup, om bestræbelserne på at få flere navne på listen inden valget til november 2021.

En ny bestyrelse kom på plads på generalforsamlingen.

Nicolai Estrup fortsætter som formand. Tommy Larsen er næstformand og Per Hansen partisekretær.

Bestyrelsen består desuden af Frank Nørgaard, John Kleiner og Martin Guldmann, der er ny i bestyrelsen. Han er også formand for DFU i Kronjylland.

Nick Zimmermann blev genvalgt som folketingskandidat, denne gang i sydkredsen. Tommy Larsen blev valgt som kandidat i nordkredsen.

Annonce

Arrangementer aflyst

Egentlig var det planen, at lokalforeningens generalforsamling skulle have været afviklet i februar, men på grund af corona blev mødet udskudt flere gange i løbet af i år. Det blev afviklet efter alle corona-restriktioner med 20 deltagere.


Det har været et blandet år for Dansk Folkeparti, et år med et stort valgnederlag på landsplan, men i dén grad også et år med gode DF-resultater i kommunen.

Nicolai Estrup


Nicolai Estrup lægger ikke skjul på, at 2020 har været et udfordrende år, ikke blot på grund af corona, men også fordi partiet på landsplan har været ude i en turbulent periode, der også er smittet af på den lokale afdeling.

- Vi har også oplevet tilbagegang, siger Nicolai Estrup. I dag har partiet 136 medlemmer her i Randers.

I sin beretning på generalforsamlingen kom Nicolai Estrup ind på året, der er gået.

- Det har været et blandet år for Dansk Folkeparti, et år med et stort valgnederlag på landsplan, men i dén grad også et år med gode DF-resultater i kommunen.

Annonce

Tydelige DF-aftryk

- Aldrig før har DF fået sat så tydelige aftryk på den politiske scene i Randers - blandt andet mulighed for halal som en til/fravalgsordning, flygtninges retskrav på bolig forsvinder, vores smukke Dannebrog skal hejses på alle kommunale institutioner på flagdage som for eksempel veterandagen, sagde Nicolai Estrup.

- Vores resultater går ikke ubemærkede hen, Dansk Folkeparti Randers har i løbet af året fået massiv medieomtale i såvel lokale som nationale medier. Også vores ledelse på Christiansborg har bemærket vores kamp for danske værdier.

- Lokalt havde vi planlagt en masse gode, lærerige og spændende aktiviteter hen over året, sagde formanden.

Men på grund af corona blev der kun afviklet et enkelt arrangement, nemlig uddeling af gratis stegt flæsk på Rådhustorvet.

- Vi håber naturligvis på, at vi får mulighed for at gentage alle disse aktiviteter i det kommende år. Og pengene vi skulle have brugt er ikke tabt, de er brugt på at klargøre campingvognen til den kommende kommunalvalgkamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Harmonikasammenstød i Randers SØ

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce