Annonce
Randers

Dansk Revision om julehjælp: I denne coronatid giver vi lidt ekstra

Fra Dansk Revision på Tronholmen i Randers er der kommet 10.000 kroner til Randers Julehjælp. Arkivfoto
Coronakrisen har spændt ben for de sociale komsammener hos Dansk Revision på Tronholmen, og samtidig har der også været ekstra arbejde for virksomheden, som derfor har valgt at give lidt ekstra til Randers Julehjælp i år.
Annonce

Randers: Igen i år er Dansk Revision fra Tronholmen i Randers at finde på listen over donorer til Randers Julehjælp. Siden 2016 har firmaet været gavmild, hvad angår at skæppe i kassen til at forsøde julen for de familier, der ikke har så mange penge.

Og i år er der givet 10.000 kroner.

- Det er lidt ekstra, og det skyldes to ting. Dels er pengene også er fra medarbejderne, som jo i år ikke har kunnet holde så mange sammenkomster, for eksempel julefrokost, på grund af coronaen, og så kan pengene i stedet gå til et fornuftigt formål. Og så har vi også haft ekstra opgaver i forbindelse med coronakrisen, så vi har omsat for lidt mere. Det vil vi gerne give lidt igen ved at lyse lidt op i mørket til julehjælpen, det trænges der til i den her tid, siger direktør og en af de 13 partnere, Jesper Thorup Nielsen, Dansk Revision.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 30.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000 kr.

XL Vorup: 25.000 kr.

Medarbejderforeningen på Randers Amtsavis: 8.000 kr.

Kronjylland Y's Men's Club: 10.000 kr.

LNP Ejendomme Aps: 20.000 kr.

JSA B-Invest Aps: 5.000 kr.

Spar Nord Randers: 5.000 kr.

Focuscare Denmark ApS: 6.000 kr.

Dansk Revision: 10.000 kr.

Randers Østre Inner Wheel: 10.000 kr.

Handelshuset Knud Erik Kristensen: 5.000 kr.

Demming El-installatør: 5.000 kr.

Demming Murerfirma: 5.000 kr.

Normalt spørger vi til firmaet og dets oprindelse i de her julehjælpsartikler, men det synes Jesper Thorup Nielsen ikke er nødvendigt.

- Vi giver ikke pengene for at få reklame, siger han.

Dansk Revision i Randers beskæftiger 110 medarbejdere, som i denne tid går på arbejde.

- Ja, vi er her i huset. I foråret ved den totale nedlukning, arbejdede vi hjemmefra, men nu går vi på arbejde, og sørger for at overholde de strikse coronaretningslinjer om at spritte af og holde afstand til hinanden, siger Jesper Thorup Nielsen.

Køb af julemærke

 • Lions Club Randers Gudenaa lader igen i år indtægterne fra salget af årets digitale julemærke indgå i Randers Julehjælp.
 • Motivet for årets mærke er genforeningsmonumentet ”Moder og barn”, der siden 1927 har stået i Vestparken til minde om genforeningen.
 • Ved køb af det digitale julemærke får man retten til at bruge det i alle mails resten af året.

Sådan køber du julemærket: Private skal sende 100 kr. og virksomheder 200 kr. til følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319.

 • Skriv mail-adresse i meddelelsesfeltet.
 • Indenfor to dage vil du pr. mail modtage en billedfil med årets flotte julemærke, der kan klikkes ind i en mail eller bruges som en del af mailprogrammets signatur. En detaljeret, men let forståelig brugsanvisning om, hvordan man skal gøre, vil følge med billedfilen.

Randers Julehjælp 2020

 • Randers Julehjælp er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa.
 • Indsamlingen hjælper humanitære organisationer og foreninger med at sikre en god jul i randrusianske børnefamilier, hvis økonomiske midler er små.
 • 13 organisationer, foreninger og grupper får del i Randers Julehjælp 2020: Aktivitetsforeningen Jennumparken, Børnenes Kontor, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær, Giv Julen Mening, Juleteamet Randers og Omegn, Kirkens Korshær, Kirkernes Familiehjælp, Mødrehjælpen, Randers Menighedsplejes Legatfond, Red Barnet, Venligboerne Langå, Venligboerne Randers.
 • Bidrag kan indbetales på følgende konto i Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 6187 kontonr. 0012387105 eller via Mobilepay på nr. 84319. Skriv navn og telefonnummer i meddelelsesfeltet.
 • Man er også velkommen til at komme forbi Randers Amtsavis' reception med et bidrag. Der er normalt åbent alle hverdage mellem klokken 10 og 14.
 • Redaktionen skriver om bidragydere, store som små, men ikke nødvendigvis alle. Hver dag bringes en oversigt over bidrag fra virksomheder og foreninger på over 5000 kroner.
 • Indsamlingsperioden er 15. november til 13. december.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce