Annonce
Kultur

Dansk stjerneskud giver gratiskoncert i Randers Festuge

Der bliver gratis adgang, når popmusikeren Hjalmer optræder på Værkets Amfiscene under Randers Festuge. Foto: Mette Mørk
Den 23-årige popmusiker og sangskriver Hjalmer bliver en del af Randers Festuge-programmet, når han torsdag 15. august leverer en stor, gratis udendørskoncert på Værkets Amfiscene.

Randers: Det tog ikke Danmark særlig lang tid at falde pladask for den unge fynbo Hjalmer, der som 21-årig sendte sin debutsingle 'Hjem til en anden' på gaden i 2017. Siden har han fyldt tiden med udsolgte shows, festivalkoncerter og musikpriser og samarbejdet med navne som Basim og Medina. For slet ikke at tale om medvirken på sin far, Kim Larsens, posthume album fra i år.

Torsdag 15. august kan den unge, folkelige popmusiker så opleves sammen med sit band, når Randers Festuge klokken 18 inviterer til stor udendørskoncert på Værkets Amfiscene - med fri entré for alle.

- Vi er rigtig glade for i dag at kunne løfte sløret for Hjalmer, begynder festugechef Mette Bertelsen.

- Hjalmer går rent ind hos både børn, unge og voksne og har sangskrivningen i blodet, kan man sige. Med en musiker som ham håber vi på, at så mange som muligt får en fantastisk oplevelse under Randers Festuge. Han passer perfekt til det, vi gerne vil med programmet på Værkets Amfiscene, forklarer hun.

Annonce

Ny scene for de største navne

Bag den nye udendørs festugescene står Randers Festuge i samarbejde med musik- og teaterhuset Værket. I løbet af festugen vil flere store nationale navne inden for musik og underholdning indtage scenen. Det foregår på og omkring Værkets Amfiscene med et bredt og engagerende festugeprogram, hvor der allerede er offentliggjort navne som Lars Lilholt Band, Anders Matthesen - og nu altså også Hjalmer.

Selvom Amfiscenen er det helt nye musikalske tiltag under Randers Festuge, så er der også meget andet at opleve i løbet af ugen, forklarer festugechefen Der vil være rig mulighed for at lade sig opsluge af et hav af forskellige oplevelser rundt i hele Randers Midtby.

- Publikum vil kunne mærke midtbyens forskellige scener pulsere af liv, musik og underholdning under Randers Festuge. Rådhustorvet, Dytmærsken og Østervold får hver en særskilt musikalsk profil med alt fra lokale talenter til udenlandske navne og giver et helt kulturelt landskab at rejse rundt i under festugen, fortæller Mette Bertelsen.

Randers Festuge går tilbage til 1977 - og har siden udviklet sig til Danmarks største brugerskabte festuge. Det vil sige, at alle aktiviteterne arrangeres af randrusianerne selv. Det kommunale eventsekretariat koordinerer festugeprogrammet, der involverer alt fra musik, kunst, teater, sport, gastronomi og meget mere. I de senere år har der været omkring 500 vidt forskellige arrangementer i løbet af Randers Festuge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Stort mørketal ved ulykker i Langå-kryds: Naboer er bekymrede og frustrerede

Annonce