Annoncørbetalt indhold

Danske restauratører kan se lyset for enden af tunnelen… Hvad bringer fremtiden?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det har været nogen lange måneder for landets restauratører med diverse corona nedlukninger, restriktioner og meget andet, som har sat deres forretning tilbage. Mange har heldigvis benyttet tiden til at opjustere deres nuværende forretning frem mod genåbning – eksempelvis nyt kassebetalingssystem, som blandt andet Buanco kan levere.


Annonce

Den dag i marts 2020.

De fleste husker dagen, da den for altid vil være helt speciel. Stort set hele Danmark så med, da landets statsminister, Mette Frederiksen, holdt sin tale for hele Danmark om den kommende tid. Hun informerede tilmed omkring corona og dens udbredelse globalt, men i særdeleshed også nationalt. Derfor medførte det en nedlukning, som hidtil aldrig har været et tema i Danmark før.

Fra den ene dag til den anden måtte dansk erhvervsliv, inklusive restauranter, kantiner og den slags også dreje nøglen om for en periode. De har sidenhen oplevet både at være åbnet op, men også lukket ned igen. Man kan om nogen sige, at ejerne har været udsat for lidt af en rutsjebanetur. Det kan de heldigvis se en ende på nu, hvor landet atter åbner op for ’fuld styrke’, hvilket har været savnet i mange måneder.


Hvad har ejerne fået tiden til at gå med?

Det har været meget individuelt fra ejer til ejer. De fleste har taget imod hjælpepakkerne, som løbende er blevet udstedt for at holde liv i forretningen.

Derudover er det forskelligt, hvad folk har lavet. Nogen har været i gang med at renovere eller helt bygge om i deres lokaler. Det er der en stor del, som har gjort, da det var det perfekte tidspunkt. Ingen gæster betød ingen stress eller uro for kunderne, som besøger restaurationen.

Så er der andre ejere, som har tænkt andre veje. Hvis ikke vi kan renovere eller bygge om, hvilke ting kan vi så skrue på for at gøre oplevelsen bedre for vores kunder?

Her har en del også kigget på deres nuværende inventar, så som møbler, køkken og det tekniske. Det tekniske er nemlig dét, som får en restaurant eller kantine til at flyde, hvilket giver et bedre flow for både ansatte, men også for kunderne. Hele oplevelsen bliver i det hele taget bedre.


Hvad bringer fremtiden for branchen?

Hvis man skal tro politikere og eksperter har vi oplevet den sidste nedlukning som følge af COVID-19. Derfor er fremtiden lys for landets restauratører, som har været så meget igennem det seneste lange stykke tid. De kan nu igen se frem til normal indtjening, hvilket giver glæde blandt branchens aktører. Senest var det nattelivet, som fik grønt lys til at holde åbent som normalt – dvs. til kl. 5. Tidligere hed det både til kl. 22.00, 00.00 og 02.00. De sidste timer betyder enormt meget for de fleste kantiner, restauranter og caféer, som generelt oplever øget omsætning i de tidlige og sene nattetimer.


Det hele tegner godt for fremtiden hos de danske restauratører, men generelt også for hele erhvervslivet, som har været hårdt ramt verden over. Gode tider er på vej, og heldigvis for det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.