Annoncørbetalt indhold

Danskerne fylder haverne med drivhuse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I takt med flere og flere danskere arbejder hjemmefra, så er det blevet mere og mere populært at dyrke sine egne grøntsager. Flere og flere danskere har tiden det kræver at vedligeholde en grønthave, og derfor er der flere og flere der har installeret et drivhus i haven.

Dyrk eksotiske planter i et drivhus

Annonce

En af grundene til, at man bør investere i et drivhus, hvis man ønsker at dyrke grøntsager eller frugter i sin have er, at der bliver andre temperaturer i et drivhus. Dette gør, at det er muligt at plante og dyrke mere eksotiske planter, end det vil være hvis man ikke bruger et drivhus.

Drivhuset giver altså en mulighed for, at man kan dyrke lækre tomater og agurker i sin egen have, og derved få lækre friske grøntsager til aftensmaden. Udover at give muligheden for friske grøntsager, så er det også en mere bæredygtig måde at gøre tingene på, så hvis man går lidt op i miljøet, kan det være en god idé at dyrke sine egne grøntsager i et drivhus.

Drivhuse koster ikke meget

En anden grund til, at vi tror, at danskerne valfarter til byggemarkederne og køber deres egne drivhuse er, at det er en billig måde at starte en ny hobby på. Der findes drivhuse til billige penge, som gør at man hurtigt kan komme i gang med at gro sine egne grøntsager i haven. Det kræver blot, at man tager ned og henter dem, og derefter får sat drivhuset op. Hvis man ikke er handyman, så kan man også købe færdiglavede drivhuse flere steder, som bliver leveret samlet og klar til brug.

Det giver ro i sindet

Med en stresset hverdag, så kan det være godt for mange at få en hobby som får dem væk fra arbejdet og den travle hverdag. Derfor er vi også overbevist om, at danskerne har købt så mange drivhuse på baggrund af, at det er en nem måde at få en rolig hobby, som kan give ro i sindet. Der er intet der slår at luge ud i drivhuset, imens man går og nyder den varme eftermiddagssol og lægger dagens arbejde på hylden.

Grøntsager kan sælges

I takt med, at flere og flere danskere går op i miljøet, så er der også flere og flere der ønsker økologiske grøntsager. Her giver det danskerne mulighed for at sælge deres grøntsager, hvis de dyrker for mange i deres drivhus til at de selv kan spise dem alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.