Annoncørbetalt indhold

Danskerne har taget online-apotekerne til sig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

2020 var året, hvor verden blev ramt af en global sundhedskrise og det fik blandt andet danskerne til at søge mod online handel. Alle branchers online handel oplevede et stigende salg, og det har været en indbringende tid at drive e-handel. Faktisk skal vi til at vende os mere og mere til at bruge online handel i vores hverdag, hvis vi skal tro på, hvad fremtidsforskere forudser om danskernes adfærd. En af de brancher, der i særdeleshed har mærket den stigende online handel er de danske webapoteker. Her har danskerne virkelig fundet vej til at indkøbe deres apotekervarer på nettet - og det er ikke kun de ting, vi er blevet pålagt at indkøbe det seneste år. Faktisk handler danskerne bredt i produktsortimentet, når de køber ind på de danske e-handelsapoteker. Kilde: apotekeren.dk - online apotek


Annonce

I denne artikel kigger vi derfor på, hvilke varer danskerne i særdeleshed har ladet sig indkøbe på de danske online apoteker, når de har været et smut forbi for at hente apotekervarer. Læs og bliv meget klogere på danskernes indkøbsvaner, når de handler på online apotekerne i dag.


Mundbind, håndsprit og visir

Siden august 2020 har vi i Danmark skulle bære mundbind i offentlig transport, og de følgende måneder kom reglen også for supermarkeder og bygninger med offentlig adgang med i loven, der påbyder danskerne at bære mundbind. Og da vi sidste år blev mere opmærksom på at spritte hænder, bære mundbind eller visir og generelt være opmærksom på vores hygiejne, så var der flere varer på de danske apoteker, der blev revet væk. Derfor har mundbind, visir og håndsprit ikke overraskende indtaget topplaceringerne over de apotekervarer danskerne har handlet mest over de seneste år. Danskerne køber mundbind, håndsprit og visirer som aldrig før, men disse produkter forventes naturligvis at blive solgt i mindre antal, når sundhedskrisen driver over.


Smertestillende og receptpligtigt medicin

Der er dog produkter, der ikke nødvendigvis er påvirket af omstændighederne, som altid storsælger på apotekerne. Det er blandt andet smertestillende medicin som paracetamol og ibuprofen, der er storsælgere uagtet, hvorvidt der er sundhedskrise eller ej. Desuden kommer flere og flere danskere også med på løsningen, som tillader at de kan indløse deres recepter online og dermed få deres medicin leveret hjem til dem selv. Derfor er det altså ikke kun på grund af den nuværende situation, at online apotekerne vokser - i følge prognoserne ser de kun ud til at vækste de næste par år.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.