Annonce
Sport

Dartens Dag i Randers: Her kan du teste dine evner med pilene

Da Randers Dart Club i oktober afviklede et åbent begynderstævne i klubbens lokaler, mødte mange frem for at prøve dartsporten. Søndag 9. februar markeres Dartens Dag med et åbent hus. Foto: Randers Dart Club
Søndag 9. februar er der åbent hus hos Randers Dart Club og Dronningborg Dart Klub. Det er en del af Dartens Dag, der bliver afholdt landet over.
Annonce

Randers: Når Dansk Dart Union søndag 9. februar holder Dartens Dag, vil der være mulighed for at teste sine evner med pilene hos de lokale klubber.

Der vil være åbent hus fra klokken 11 til 15 hos Randers Dart Club, der har til huse i kælderen i Jernbanegade 27 med indgang fra sporsiden. Det samme vil der være hos Dronningborg Dart Klub, der holder til i Kærgade 117 i Vorup.

Interessen for dartsporten er ifølge Dansk Dart Union støt stigende. Millioner af tv-seere verden over, også flere tusinder i Danmark, ser med, når blandt andet TV3 Sport sender direkte fra de ofte udsolgte haller, hvor de professionelle stjerner indtager scenerne.

Dart bliver også mere og mere populær som sportsgren i Danmark. Dansk Dart Union (DDU), der er den officielle idrætsorganisation for dart i Danmark, har på 10 år næsten fordoblet medlemstallet fra 1.719 medlemmer i 2008 til 3.371 medlemmer i 2018.

- Formålet med Dartens Dag 2020 er at skabe opmærksomhed om dartklubberne i lokalområderne. Vi tror på, at udbredelse af kendskabet kan hjælpe os med at nå vores mål og visioner. Derfor er Dartens Dag 2020 et godt initiativ for os, siger formanden for Dansk Dart Union Henrik Vestbo.

På Dartens Dag kan man i de lokale klubber tale med medlemmer, og klubberne stiller pile og skiver til rådighed, så man selv kan prøve spillet.

- I Randers Dart Club elsker vi at spille dart, og vi vil gerne indvie mange andre i vores sport. Vi jagter 180’er, og vi jubler, når vi lukker. Præcis som man ser på tv. Så kig forbi og kast nogle pile. Måske er du den nye Peter Wright, Michael van Gerwin eller Fallon Sherrock, lyder opfordringen fra formanden for Randers Dart Club, Robert Højholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce