Annonce
Randers

Lokal dartklub har brugt coronapausen produktivt: Rykker i nye lokaler med plads til tilskuere

Randers Dart Club har fået nye lokaler. Foto: Randers Dart Club
Randers Dart Club har i brugt coronapausen til at gøre nye, større lokaler i stand, hvor der er plads til tilskuere og ingen fare for oversvømmelser.
Annonce

Randers: Randers Dart Club har benyttet coronapausen, hvor der har været lukket ned for al indendørs idræt, til at flytte i nye omgivelser.

På skift, så der aldrig var mere end 10 samlet, har en gruppe af medlemmerne istandsat nye lokaler i dele af det gamle Legeland på Mirabellevej 9 i det nordøstlige Randers.

- Vi har fået nogle rigtig gode lokaler, hvor der er masser af plads til træning og tilskuere, fortæller formanden for Randers Dart Club, Robert Højholt, i en pressemeddelelse.

Sammen med en del af klubbens medlemmer, der har forstand på den slags arbejde, har han malet, lagt gulv, sat lamper op, indrettet baner og køkken. Klubben har også fået nye borde og hvidevarer.

Annonce

Plads til tilskuere

Hidtil har Randers Dart Club i en årrække holdt til i et kælderlokale i en af DSB's gamle bygninger ved Randers Banegård. Klublokalerne bestod af flere mindre lokaler, hvor der ikke rigtig var plads til tilskuere ved banerne. Samtidig har de senere års skybrud flere gange resulteret i oversvømmelser, da lokalerne havde gulv under jordhøjde.


Vi har længe ønsket at finde noget andet. Pludselig faldt alt i hak. Vi havde mulighed for at leje os ind i nogle velegnede lokaler, og med hjælp fra Randers Kommune fik vi råd til huslejen.

Robert Højholt, formand i Randers Dart Club


- Vi har længe ønsket at finde noget andet. Pludselig faldt alt i hak. Vi havde mulighed for at leje os ind i nogle velegnede lokaler, og med hjælp fra Randers Kommune fik vi råd til huslejen. Da coronaen satte en stopper for både den igangværende sæson før tid og muligheden for at træne, gjaldt det om at udnytte tiden, konstaterer Robert Højholt.

Nu råder klubben blandt andet over et stort lokale, hvor der er plads til hele ni baner og tilskuere.

- Lokalerne blev klar lige op til, at det igen blev tilladt at dyrke indendørs idræt. Det passede perfekt, og de blev straks taget i brug, da vi fik lov. Vi er nu klar til at tage imod både nye og gamle medlemmer, fortæller klubformanden.

Randers Dart Club har i den kommende sæson tilmeldt tre weekendhold og to hverdagshold til turneringer. Weekendholdene er fordelt på 3. division, Danmarksserien og Kvalifikationsrækken.

Annonce
Annonce
Randers

Skolestart som vi kender den

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Sydvendte skråninger syd for Mariager danner grundlag for succesrigt vinsamarbejde

Annonce