Annonce
Østjylland

Datagraf er tabt for Auning

Datagraf gik på grund i Auning og flytter nu til Århus. Foto: Troels Nørlem

Det blev urealistisk at fortsætte virksomheden på Energivej, hvilket modtages med sorg hos de lokale erhvervsorganisationer

Annonce

»Vi er rystede over, at det gik sådan. Vi har mistet en spydspids inden for sin branche, og det giver stof til eftertanke«.

Formand for Djurslands Erhvervsråd, Harald Grønlund lægger ikke fingrene i mellem efter meddelelsen om, at en af Djurslands mest markante grafiske virksomheder Datagraf har besluttet at forlade Auning og flytte aktiviteterne til Jægergårdsgade i Århus.

Spørgsmålet der svæver i luften er naturligvis: Hvorfor? Og det har administrerende direktør Svend Erik Baadsgaard et meget klart svar på:

»Vi var tvunget til det«.

Datagraf måtte ved vintertid erklære sig konkurs og kom ud i en rekonstruktion, der betød omfattende nedskæringer og farvel til en række medarbejdere samt til trykkerivirksomheden. Samtidig måtte de give afkald på en del kvadratmeter i det markante Auning-domicil, som blev overtaget af Nykredit.

Herefter har Datagraf koncentreret sig om at tilbyde kunderne publicerings- og kommunikationsløsninger samt annoncesalg og analyse.

»Vi fandt ud af, at det var urealistisk at blive her på Energivej, når vi kun udnyttede dele af administrations- og produktionsfaciliteterne. Vi mærkede fra dag ét, at Nykredit var interesseret i at sælge ejendommen som et hele, hvilket var et tegn til os om at forsøge at finde noget nyt,« forklarer Svend Erik Baadsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce