Annonce
Sport

DB og Kristrup åbnede sæsonen med blandet succes

Dronningborg frister i foråret en tilværelse i Serie 1, mens Kristrup kæmper i Jyllandsserie 1. Arkivfoto: Annelene Petersen
Dronningborg kom fornuftigt fra land i Serie 1 med en snæver sejr, mens Kristrup indledte tilværelsen i Jyllandsserie 1 med et nederlag på 1-4.

Fodbold: Anden påskedag rullede bolden igen for Kristrup og Dronningborg i turneringsregi, hvor begge klubber startede sæsonen på udebane.

Det slap de bedst fra i Dronningborg.

De gule er havnet i en Serie 1-pulje, som hovedsageligt består af oprykkere. Hold, som cheftræner Tonni Andersen på forhånd erkendte, at han ikke kender meget til. Det gjaldt også mandagens modstander fra Højslev Station IF.

Men kendskab eller ej. Dronningborg fik i sidste ende kørt en 1-0-sejr i land.

Det var Steffen Rothausen, som efter en times spil sørgede for de tre point på oplæg af Kasper Nørbech.

Den succesfulde premiere var dog lige ved at støde på grund i kampens sidste håndfulde minutter, da Højslev Station blev tildelt et straffespark.

Hjemmeholdet formåede dog ikke udnytte muligheden, så i sidste ende kunne Tonni Andersen og kompagni glæder sig over, at de lægger sig side om side med bysbørnene fra Vorup, som topper rækken efter en åbningssejr på 6-1 over Tjele Vest Sport.

Annonce

Kristrup kørt over

I Kristrup kom de langt fra lige så gnidningsfrit ind i turneringen.

Holdet mødte dog også en af favoritterne i Jyllandsserien 1, Aabyhøj IF. Og så endda på fremmed græs.

Her blev det til et klart nederlag på 1-4. Godt nok fik Henrik Kristiansen reduceret til 1-2 efter en lille times spil efter forarbejde af Daniel Rasmussen, men da hjemmeholdet scorede endnu et mål kort efter, var kampen lukket.

Det sidste søm blev sat i Kristup-kisten ved 4-1-scoringen i kampens sidste minutter, men kronjyderne kan allerede revanchere nederlaget på lørdag, når de på udebane møder Søften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce