Annonce
Fodbold

DB-træner efter sæsonpremieren: - Det var rent tyveri

DB-træner Tonni Andersen var tilfreds med indsatsen, men skuffet over, at den ikke gav tre point. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen.
De gule var på sejrskurs med føring 2-0 ved pausen, men måtte nøjes med det ene point i sæsonpremieren.

Vildbjerg: Oprykkerne fra Dronningborg var godt på vej mod et stort resultat i sæsonpremieren på udebane mod Vildbjerg i Jyllandsserien.

Det unge DB-mandskab var foran 2-0 ved pausen, men måtte i anden halvleg se Vildbjerg score to gange til slutresultatet 2-2.

Thomas Frandsen bragte allerede Dronningborg foran efter fem minutter, da han dukkede op midt i feltet og sparkede bolden op i nettaget efter en dødbold. Kasper Nørbech øgede til 2-0 efter en soloaktion, hvor han snuppede bolden fra en af hjemmeholdets forsvarsspillere.

- Det var langt hen ad vejen en fin indsats, selv om vi selvfølgelig er skuffede over, at vi ikke får sejren, når vi er foran med to mål. Men vi formåede ikke at lukke kampen, selv om vi havde muligheder for at score til både 3-0 og 3-1, siger Dronningborg-træner Tonni Andersen.

Annonce

- Rent tyveri

Det hører dog med til historien om Vildbjergs comeback efter pausen, at scoringen til 2-2 faldt på et straffespark, som ifølge Tonni Andersen aldrig burde være dømt.

- Det var rent tyveri. Der står en linjedommer på 80 år og vinker det. Ti minutter forinden har en af deres spillere hænder på i eget felt, hvor der ikke bliver dømt noget. Det er fodbold, når det gør allermest ondt.

- Men sådan er vilkårene. Det skal ikke tage noget fra spillernes indsats, som var god, siger Tonni Andersen, der roste Lasse Jensen for at stå en klassekamp i målet.

Næste opgave for Dronningborg er på torsdag hjemme klokken 19, hvor de klasker sammen med lokalrivalerne fra Kristrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce