Annonce
Randers FC

DBU fremrykker licenspenge: Så meget får Randers FC

Tobias Klysner er et produkt af talentafdelingen i Randers FC. Fra den kommende sæson er han en fast del af førsteholdstruppen. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Dansk Boldspil Union har besluttet at udbetale licenspenge til klubberne nu i stedet for til juni. En håndsrækning i en svær tid, som i Randers FC betyder omkring 60.000 i foret her og nu. En god tanke, lyder det fra Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen.

Randers: DBU giver nu en håndsrækning til danske licensklubber, som med fodboldens aktuelle dvaletilstand kæmper for at få økonomien til at hænge sammen.

Unionen har valgt at fremrykke licensudbetaltingen fra licensårets 4. kvartal, så pengene kommer i denne uge i stedet for først i juni måned.

I Randers FC betyder det, at de får fremrykket en indtægt på cirka 60.000 kroner.

- Vi havde selvfølgelig fået dem alligevel, men det bestemt en hjælp på den korte bane. Vi har nogle omkostninger her og nu, og vores indtægter er på mange måder begrænset. Det er en god tanke og håndsrækning til klubberne, fortæller Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen.

Annonce

En lille bid af kagen

DBU's licensstøtte er øremærket talentudviklingen i klubberne, men Søren Pedersen forklarer, at økonomien i ungdomsafdelingen ikke er særskilt fra det øvrige Randers FC.

- Pengene kommer i én stor pulje og bliver kanaliseret ud til de forskellige områder. Vi bruger langt flere penge på vores ungdomsafdeling, end de licensmidler vi får, så bidraget fra DBU havner med garanti i vores talenter i sidste ende, fortæller Søren Pedersen.

Ifølge avisens oplysninger bruger Randers FC årligt 5-6 millioner kroner på talentarbejdet i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce