Annonce
Mariagerfjord

De første studenter sprang ud på Tradium Mariagerfjord med flaghejsning og champagne

Oliver Højen Pedersen, Olena Tatarenkova og Patrick Mercado Nielsen. Foto: Ann Bergsman
De første studenter fra Tradium Mariagerfjord hejste flaget og skyllede huerne ned med champagne.
Annonce

Hobro: 2 HHX-studenter og 1 EUX-student fik mandag studenterhue på hovedet i Hobro.

En af dem var Olena Tatarenkova, der var meget stolt over at kunne påføre sig huen. Det har nemlig ikke været nemt at få den, da Olena oprindeligt er fra Ukraine, og har måttet kæmpe lidt hårdere på EUX-uddannelsen end sine medstuderende.

- Jeg er glad og stolt, fordi mit dansk ikke har været så godt. Men jeg har lært så meget, og nu har jeg fået 10 i dansk på A niveau, siger Olena.

Og huen skal bruges. Efter sommer skal hun direkte i gang med at læse finansøkonomi på Dania.

Annonce

Supersnit og champagne

Oliver Højen Pedersen og Patrick Mercado Nielsen blev de første studenter fra Handelsgymnasiet i Hobro, og begge har været glade for sammenholdet og underviserne.

- Det er ikke så stort et sted, så det er afslappet og tryg. Og så har vi et godt et forhold til vores lærere, siger Oliver, der var oppe i engelsk.

Eksamen gik godt, og snittet er højt. Faktisk så højt, at det kommer over 12. Derfor giver det også god mening, at han vil læse videre. Men inden da skal han i praktik i London.

Patrick var oppe i afsætning og ser nu frem til et sabbatår, inden han regner med at skulle arbejde med noget omkring forretningsudvikling og business, hvilket også burde være oplagt med HHX’en i baglommen.

De nybagte studenter skulle selvfølgelig fejres, og i den anledning havde Olivers forældre medbragt sabel og champagne til formålet. Håbet er at skabe en ny familietradition.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kun højre kant på papiret: Vito skaber forvirring i ny rolle

Annonce