Annoncørbetalt indhold

De fedeste måder at holde ferie i det fri

Dette indhold er sponsoreret Denne sommer var anderledes end hvad vi har prøvet de sidste mange år. Folks udenlandsrejser blev aflyst, og man var pludselig nærmest tvunget til, at holde ferie i det danske land. Men for mange, har dette været en god ting. Danmarks perler er blevet udforsket, og man kan fornemme at det har været en stor succes for folk. De vil gøre det igen næste år. Så hvad end du var på Bornholm, Vestkysten eller i på det sydfynske Øhav, så er mulighederne for at prøve noget nyt indenfor Danmarks grænser igen til næste år næsten uendelige. Det har været helt forskelligt om folk har lejet et sommerhus i Skagen, gået Hærvejen i Jylland eller sovet i et tipi telt i skoven. Vi vil i denne guide vise dig de mange muligheder der er for at tage på friluftsferie i Danmark, for mulighederne er mange!

1. Teltttur De fleste enten hader eller elsker at sove i telt. For nogle bringer selv lyden af lynlåsen der åbner og lukker for kabinen de bedste barndomsminder frem, for andre er det tanker om myg, uhyggelige lyde og fugtigt tøj. Hvis man ikke bryder sig om at sove i telt, så kan meget af det skyldes teltets kvalitet, for tager du på telttur er det ideelt og vigtigt, at teltet både er stort nok til at man kan sove i det, men også det at man kan stå oprejst gør en stor forskel. Vi er derfor ret forelskede i et tipi-telt, der ligner hvad det er – en tipi. Udover det er praktisk, fordi man kan stå oprejst og har plads til både og sove, opbevare ting i og hygge, hvis vejret er mod én, så er tippi teltet også virkelig hyggeligt at sove i, og nemt at sætte op. Så hvis du elsker en telttur, så invester i et ordentlig telt! Herefter kan du bestemme både ruten og transportmidlet. Med et telt på ryggen, kan man vandre, du kan også køre hvor hen du vil, eller holde det helt lokalt og slå det op i et smukt naturområde, tæt hvor du bor.

2. Vandretur En overset måde, at holde ferie på i Danmark er at tage på vandretur. Der findes adskillige flotte og krævende vandreturer i Danmark både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Den mest kendte er nok Hærvejen i Jylland, hvor der på turen ligger forskellige shelters man kan sove i. Hvis man ikke er til at ligge ude i naturen og sove, så er der ligeledes en række vandrehjem langs ruten, som man kan vælge i stedet.

3. Bilferie Selvom man kun rejser i Danmark, kan man sagtens tage på bilferie. Med en bil, kan man nå langt og dermed se mere, end hvis man er på vandretur. Det er både fedest og billigst hvis man køber eller lejer en van, således at man kan sove i bilen. Det er både hyggeligt at smukt at drikke en kop morgenkaffe under dynen, mens man kan se direkte ud på naturen.

4. Cykelferie At pakke cyklen og tage af sted, er både en populær måde at holde ferie fordi man udover at have en aktiv ferie, samtidig får set en masse uden det er fra forruden af en bil. En cykelferie kan gøres både med venner eller sin familie, og selv helt små børn synes det er sjovt at cykle ud i det fri. Hvis man vil gøre sin billig rigtig ferie, kan man pakke teltet med og sove på campingpladser eller i det fri. Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.