Annonce
Randers

De helt rigtige numre var vigtigere end det helt rigtige band, da Randers Festuge endte med en rockfest

Dirty Guns har Nicki Jack på guitar (i forgrunden), Martin Petterson på trommer, Sune Martini på bas. Forsanger er Rikke Holst Johansen, som udover en lækker stemme tilfører Dirty Guns det perfekt rockhår. Foto: Anne Myrup Pedersen
Rustik Open Air serverede lørdag aften rock for folket, så Østervolds potentiale for folkefest kom til sin ret.

Det er nok ikke alle, der kan huske Dirty Guns fra tv-programmet "Danmark har talent" i 2014. Det er heller ikke så vigtigt, for det handlede ikke om kendiseffekt, da de lørdag aften sluttede Randers Festuge med en rockkoncert, som favnede både stor og lille, ung og gammel.

Rustik Open Air var arrangeret af Rustik og Flamingo, bar og natklub i samarbejde med kommunen. Den bød ikke på rock for nørderne - og heller ikke for perfektionisterne. Til gengæld var det rock for folket.

Måske havde de sovet dagen væk. I hvert fald var Dirty Guns først klar til at gå på scenen og overtage efter den lokale DJ en halv time senere end annonceret. Men det gjorde ikke så meget. Vejret var dejligt, og byen var smuk og venlig, og da de bankede koncerten igang med netop "I'm sleeping my day away", var det glemt.

Bare få hundrede meter væk tøffede smukke både rundt i havnen og konkurrerede om folkemængden. Men lige så stille lokkede den hårdtslående bas og insisterende tromme flere og flere til af de mange tusinde, som fejrede byens fest.

Fra prægtig gadefest fredag til gratis udendørs koncert lørdag. Randers By fik det maksimale ud af de dage, hvor Østervold havde scene. Selvom de mange lejlighedsbeboere langs promenaden nok er helt okay med, at Dirty Guns gav sidste omgang i denne servering.

"It's my life" fik tændt op under et publikum, som lige skulle i rockstemning ovenpå den romantiske lysregatta. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce