Annonce
Sport

De lokale kampe i citater og tal

Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Annonce

Danmarksserien

AaB - Randers Freja 3-2 (1-2)

Freja: Viktor Hørsdal, selvmål

Randers Freja så længe ud til at hente sæsonens første sejr i niende forsøg, men i overtiden slog AaB til to gange, og så endte det igen uden point for Danmarksseriens bundprop.

En halvleg i strid modvind gjorde udslaget.

- Vi formåede ikke at få spillet os ud af deres pres. Vinden gjorde også, at vi havde svært ved at få boldene ret langt frem, så vi fik ikke ro på noget tidspunkt. Til sidst var der så en af deres spillere, der sparkede den op i hjørnet ti meter ude fra feltet. Det var et helt vanvittigt mål. At det lige skulle komme i overtiden, gjorde selvfølgelig ondt, siger Randers Frejas træner, Søren Berg.

Jyllandsserien

FC Djursland - Vorup 3-1 (0-1)

FC Djursland: Morten Schmidt scorede alle tre mål

Vorup: Christian Gjættermand

FC Djursland var bagud til pausen, men i anden halvleg vågnede hjemmeholdet, og isærdeleshed Morten Schmidt, og det endte med en komfortabel sejr.

- Jeg synes, sejren var 100 procent fortjent. Vi var ikke rigtig farlige i første halvleg, men i anden halvleg sidder vi på det hele, og vi kunne godt have scoret tre eller fire mere. Morten Schmidt scorede tre mål, så det var fantastisk. På de to første stod han det rigtige sted, og ved det sidste løb han dybt og snød både forsvar og målmand. Målsætningen har hele tiden været at ende blandt de fire bedste, og nu er vi tæt på, sagde Djurslands cheftræner Aroldo Strack.

Hos modstanderne var Vorups cheftræner ikke enig i, at nederlaget var fortjent. Ærgrelsen var specielt stor over manglende skarphed i de første 45 minutter.

- Vi kunne let have gået til pause med en føring på både to og tre mål, men vi formår bare ikke at gøre tingene færdigt. Vi har to gigantiske chancer i det lille felt, som vi misser lige inden pausen, og i anden halvleg bliver Djurslands kynisme afgørende. Men det er lidt en røvsyg følelse, for vi havde fortjent at få point med. Spillerne leverede en rigtig god kamp langt hen ad vejen, sagde Vorups cheftræner Mads Iversen.

Serie 1

Helsted Fremad - Kristrup 0-0 (0-0)

Inden lørdagens opgør havde Kristrup kun lukket fire mål ind i seks kampe, og lokalrivalerne fra Helsted Fremad formåede ikke at tilføje yderlige scoringer til den liste, selvom de var i overtal i en halv time efter to gule kort til Theis Lauridsen.

- Kristrup kom for at få en uafgjort, og vi prøvede og prøvede at score, men vi var bare ikke gode nok på bolden til, vi kunne blive farlige. Vi lægger et tungt pres, og har bolden i størstedelen af kampen, men i lange perioder står de i to kæder foran deres eget felt, og så er det svært at skabe chancer, når vi ikke lige rammer dagen, siger Helsted Fremads træner, Kasper Christiansen.

I den anden lejr er de glade for, at taktikken lykkedes.

- Vores defensiv står rigtig godt, og vi får lukket rummene ned. De har slet ingen fantasi til at komme igennem. Normalt er de rækkens bedste hold på omstillinger, men det gav vi dem slet ikke lov til, fordi vi stod lavt, og vores returløb var fantastisk. Vi havde endda en god fornemmelse i halvlegen, men tredive minutter i undertal er altså hårdt, så vi er bare glade for at få point med derfra, siger Finn Jensen, træner i Kristrup.

Serie 1

Ulbjerg IF - Dronningborg 3-1 (2-1)

Dronningborg: Anders Brandsen

Dronningborg havde muligheden for at tage et markant skridt væk fra nedrykningskampen, men det lykkedes ikke at få point med hjem fra Ulbjerg, som nu kun er to point efter randrusianerne. Holdet har dog stadig frem point ned til Nibe, som er under nedrykningsstregen.

- Vi var altdominerende i første halvleg. Vi havde bolden og kom frem til en masse chancer, men vi manglede skarphed i de sidste afleveringer og foran målet. Lige inden pausen reducerede vi til 2-1, og i pausen snakkede vi om, at vi bare skulle ud og køre på. Men det formåede vi slet ikke. De scorerede deres tredje mål, hvor vi ikke holdt vores aftaler, og vi fik ganske enkelt ikke overført de gode takter fra første halvleg. I anden halvleg var der pludselig dårlige attituder, ansvaret blev overladt til sidemanden og for mange meldte sig ud af kampen, sagde spillende assistenttræner Luca Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce