Annonce
Debat

Debat: En ny værdikamp er nødvendig

"Enten er du en del af Danmark fuldt og helt, eller også skal du slet ikke være her", skriver dagens kronikør, Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter årtiers kamp imod ”de ikke stuerene”, forstår de fleste nu, at Danmark ikke er et indvandrerland. Men det betyder langt fra, at værdikampen er til ende. Tværtimod bliver det stadig mere nødvendigt, at vi tør sige klart, at der er forskel på os og dem. At danskere og danske familier, der gennem generationer har boet og levet her, er opvokset her og har lagt hele deres liv i Danmark, naturligvis skal komme før de fremmede. Det er ikke nok at sige, at indvandringspolitikken skal være skrap. Det afgørende er, at Danmark er danskernes land, og at vi tør sætte danskerne først.

I skolerne skal vi ikke finde os i utilpassede fremmede, der gør klasselokalet til et helvede, chikanerer og forfølger både lærere og elever, og gør de 10 års folkeskole, der skulle være de vigtigste dannende år for vores børn, til et multietnisk helvede, hvor det bare handler om at overleve. Det skal være slut. Vi skal som samfund kunne garantere, at vores børn kan gå i en skole, hvor der tales dansk, hvor der er ro i klassen og hvor uromagere smides ud. Vi skylder ikke de utilpassede fremmedes børn noget som helst. De er ikke en del af Danmark – hverken i hjertet eller deres opførsel. Vi skal turde prioritere de danske børn først.

På vore gader gør araberbanderne livet surt og usikkert for danske børn og unge. Tør vi sende dem i byen fredag aften? Tør vi lade dem tage toget hjem? På de sociale medier ser vi videoer, hvor danske børn tvinges til at kysse araberdrenges sko. Vi ser, hvordan danske drenge bliver tævet, og piger både omtales og behandles som ”danskerludere”. En ny værdikamp skal sørge for, at det slutter. Vi vil ikke finde os i, at danske unge skal gå i frygt på gaderne eller ikke kan vente på tog eller bus uden at blive chikaneret af de fremmedes børn.

Annonce

Vi må sige det klart: I Danmark har de danske unge førsteret. Det er dem, der bærer arven fra vore forfædre og det er i dem, fremtidens Danmark lever – ikke i uintegrerede lømler med muslimsk herremandsmentalitet.

I den nye værdikamp tør vi sige klart: Enten er du en del af Danmark fuldt og helt, eller også skal du slet ikke være her. Tager du som fremmed imod den gave, det danske samfund kan give, er du velkommen. Glæder du dig over vore værdier og samfundsmodel, og beskytter du dine danske venner som dine muslimske, så er du velkommen. Men gør du det ikke, så skal du ikke være i Danmark. Vil du have bønnekald, tørklæder, sharia, halal og koranskoler, så skal du ikke være her. Og i fremtidens værdikamp er netop dette omdrejningspunktet: vil du – eller vil du ikke? Svaret vil have en konsekvens.

Det skal være slut med berøringsangst overfor de dysfunktionelle muslimske familier. Hvad end det gælder brug af forældrepålæg, ungepålæg og anmeldelse af for højt fravær, skal der være konsekvens, hvor der i dag er tilbageholdenhed. Vi skal tale åbent om det store problem, at mange muslimske forældre hverken har kulturen eller ordforrådet til at forstå den rådgivning, de har behov for. Det skal være slut med blødsødenheden. Opdrager du med vold, og er du åbenlyst ude af stand til at tage vare på de børn, du sætter i verden, så tager vi dem fra dig. Om nødvendigt helt inde på fødeklinikken – uanset hvad din baggrund er. Det skal være slut med at gå på listefødder overfor arabiske familier. Fra vore hospitaler, hvor hele venteværelset okkuperes, fordi et familiemedlem er indlagt, til vore børnehaver, dagcentre, svømmehaller og andre offentlige institutioner. Ikke mere inkonsekvens!


Der er grund til at glæde sig over, at Socialdemokratiet som et første led er kommet til fornuft, når det kommer til indvandringspolitikken. For en stund er tilstrømningen bremset. Men dermed er så langt fra alle Danmarks problemer løst, eller værdikampen til ende.


Også i EU vil den nye værdikamp give efterklange. Vi skal vikles ud af EUs kvælertag. Alene Folketinget skal bestemme. Hvis et flertal ønsker de udlændingeregler, som EU i dag tvinger os til, er det fair og demokratisk. Men det skal være Folketingets beslutning – ikke EUs. Kun derved kan danskerne sikre sig førstefødselsretten til deres eget land. Det gælder også velfærdsydelser, hvor vi skal turde sige klart, at danskere kommer før fremmede. Det skal være slut med at udbetale børnepenge og SU, kontanthjælp eller dagpenge til fremmede på linie med danskerne, fordi EU siger det. Hvert år drænes statskassen for milliarder, som kunne være brugt bedre til ældrepleje, bedre skoler eller skattelettelser. Og mon ikke de mange EU-borgere, der gerne vil arbejde, nok skal komme alligevel? Mon ikke verdens meste velorganiserede arbejdsmarked med høje lønninger og ordnede forhold nok kan tiltrække, selvom børnepengene er reserveret danskere?

Der er grund til at glæde sig over, at Socialdemokratiet som et første led er kommet til fornuft, når det kommer til indvandringspolitikken. For en stund er tilstrømningen bremset. Men dermed er så langt fra alle Danmarks problemer løst, eller værdikampen til ende. Foran os venter en ny og måske endnu vigtigere værdikamp. Nemlig den, hvor vi tør sige, at vi prioriterer danskere før de fremmede. At dette land er vort.

Annonce
Randers For abonnenter

DFs byrådsmedlem vil ikke vaccineres mod covid-19: - Jeg er for ung til at agere forsøgsperson og vil ikke lade mig presse til at blive stukket

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Jyske Bank er tæt på at være klar til at rykke ind i sit nye, bæredygtige randersdomicil

Randers FC For abonnenter

Timing, ambitionsniveau og erstatninger? Søren Pedersen går i dybden med profilsalg

Randers

Corona-tiden har været god for Lillebjørn

Randers For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Randers

Alarm 112

Kedelig stigning i trafikken: Flere forsøgte at liste branderten hjem

Sport For abonnenter

Roser, nyopdagelse og oplagte punkter at forbedre: Ole Bitsch evaluerer testsejren mod Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Danmarks ambassadør i Tokyo: OL er hverken folkefest eller fuser

Randers

Borgmesterløfte: Plan for parkering er lige på trapperne - men ikke alle kan få en p-plads lige uden for døren

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Randers FC

Officielt: Randers FC sælger Greve

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK trak fra Horsens til sidst

Randers FC

Medie: Mathias Greve er til lægetjek i anden Superliga-klub

Annonce