Annonce
Debat

Debat: Illoyal optræden, Carl Holst

Debat: Den tidligere venstrepolitiker, Carl Holst, som har været amtsborgmester, regionsrådsformand, folketingsmedlem og sågar endda i en kort periode forsvarsminister, og nu er meget forhenværende, har påtaget sig rollen som irettesætter af det parti Venstre, som har givet ham så mange spændende opgaver.

I en klumme i avisen Danmark 15. august hævder han, at “hylderne i Venstres ideologiske forrådskammer er blevet lidt tomme”. Jeg noterer mig, at Carl Holst slutter sig til den kreds af tidligere venstremænd og – kvinder, der har sat sig for at genere deres “tidligere” parti mest muligt. Jeg hørte tilfældigvis Carl Holst i en radioudsendelse, hvor man også indkalder ham til at give sin mening til kende, at han kom ind på begrebet “loyalitet”.

Han gav udtryk for, at der nok var “nogen”, der opfattede hans bog lige op til folketingsvalget, som udtryk for illoyalitet. Jeg kan bekræfte, Carl Holst, at jeg anser din optræden over for Venstre som illoyalitet, og det eneste, der beroliger mig, er, at jeg aldrig har stemt på Carl Holst hverken ved regionsrådsvalg, eller ved valget til Folketinget, men jeg har stemt på Venstres andre kandidater hver gang.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Mest læste

Leder For abonnenter

Det bedste sted i verden at være det lokale medie

Kære læsere. Tak for en fantastisk modtagelse af vores nye søndagsavis om Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og Djursland. Tak for et fremragende første år. Vores nye søndagsavis fylder i dag ét år, og det fejrer vi med en festudgave, hvor vi over 12 sider følger op på 12 væsentlige og vedkommende historier, som vi har bragt i løbet af de seneste 12 måneder, søndagsavisens første. Vi håber, at vores læsere vil finde fornøjelse ved at læse om folketingsmedlemmet og omfartsvejen, der forsvandt, om provokunstneren, der vandt vores hjerter, om den enlige mor, der fik plads i folketingssalen, og om mange andre spændende mennesker fra vores kronjyske og djurslandske lokalsamfund. Næste søndag er avisen igen, som den plejer at være, med de fire faste koncepter - Hele historien, Portrættet, Fortalt i billeder og Ugen der gik - som vi ved fra målinger, at vores læsere sætter stor pris på. Vi vil fortsætte med at finde væsentligt og vedkommende indhold, vi kan berige vores faste koncepter med. Vi vil fortsætte med aktivt at bruge vores nye muligheder for at fortælle om lørdagens ligakampe og anden elitesport i papiravisen allerede om søndagen. Og vi vil fortsætte med at videreudvikle vores nye søndagsavis. Vores læsere har givet vores nye avis om søndagen en drømmestart, hvor mere end 86 procent af vores hidtidige hverdagsabonnenter i dag har valgt at modtage avis 365 dage om året. Det er langt flere, end vi havde forestillet os, og det vidner om en lokal opbakning, der varmer vores hjerter og forpligter os for fremtiden. Som fondsejet medievirksomhed er det vores fornemste opgave at styrke demokratiet og sammenhængskraften i det lokalsamfund, vi elsker at være en aktiv del af, og det gør vi bedst med den størst mulige rækkevidde, digitalt såvel som på print. Efter en årrække med fuldt fokus på digital vækst vokser vi nu også på print. Således er læsertallet på papirudgaven af Randers Amtsavis ifølge Gallup det seneste år steget med næsten seks procent, og det giver os mere end nogensinde grund til at takke vores mange læsere. Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og Djursland er det bedste sted i verden at være det lokale medie.

Annonce