Annonce
Debat

Debat: Marie Krarup har selv skabt højrefløjsradikalisering

DF: Marie Krarup, hvis parti har fodret danskerne i over et kvart århundrede med konstant islamofobi og muslimfrygt, er nu meget træt af den selvskabte højreradikalisering, som findes hos nogle af hendes partis kernevælgere.

I et interview i Radio 24/7 erkendte Marie Krarup, at der er sket radikalisering blandt dem, som stemmer på indvandrerkritiske partier, herunder DF og supplerede, at disse vælgere ikke kan skelne og tænke sig om.

Nogle af Maries kernevælgere har f.eks. reageret på et billede, Marie lagde på sin facebook sammen med en ung muslimsk pige, som ifølge Marie er en meget kritisk muslim og et forbillede for integration i Danmark. I forbindelse med Maries facebook-opslag blev der taget afstand fra Marie, der oven i købet blev beskyldt for at være blevet "for stueren".

Krarup mener, at man går for vidt, "hvis man begynder at nægte, at der faktisk findes muslimer i Danmark, som kan integreres".

Det er prisværdigt, at Marie Krarup tør være ærlig. Denne ærlighed har Marie sandsynlighed fra sin far Søren Krarup, værdikrigeren og Tidehverv præsten, som i sin besættelse af muslimer og "ideologi islam" kæmpede med næb og kløer mod muslimsk indvandring, der blev anset som den største trussel mod kristen, monoetnisk og monokulturelt Danmark. En eksistenskamp, som blev sidestillet med Danmarks kamp mod den tyske besættelse under Anden Verdenskrig.

DF og partiets karismatiske profiler har siden partiets tilblivelse i 1995 i deres ihærdige nationalkonservative korstog mod muslimer og i deres utrættelige kamp for at stoppe muslimsk indvandring fra især Mellemøsten konstant dæmoniseret de danske muslimer og dermed gødet jorden for stigende muslimfjendtlig stemning hos dele af den danske befolkning. DF har dermed mere end nogen andre politiske kræfter i Danmark banet vejen for den stigende radikalisering på den yderste højrefløj og blandt andet ageret fødselshjælper for den langt mere ekstremistiske hadprædikant Rasmus Paludan og hans parti SK.

At nogle DF vælgere er blevet radikaliseret og forurenet af muslimfjendtlig propaganda, og at de dermed ikke kan skelne, burde ikke undre nogen, når man tænker på alle de uhyrlige, racistiske udtalelser som partiets prominente profiler som Pia Kjærsgaard , Søren Krarup, Jesper Langballe, Mogens Camre, Søren Espersen, Morten Messerschmidt m.fl. gennem tid havde fremsat mod de danske muslimer.

F.eks. udtalte Maries far Søren Krarup i 2007: "For så vidt som man siger, at hagekorset er symbolet på nazismen, så er det jo altså af samme art som Islams tørklæde".

Søren Krarups fætter og præst Jesper Langballe blev dømt for racisme i 2010, idet han i et debatindlæg i Berlingske skrev:

"Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel - og i øvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt."

Muslimer der blev sammenlignet med kræftceller, islam ligestillet med nazismen og tørklæde med hagekorset er blot et par af eksempler ud af mange på, hvordan DF politikers dæmonisering af de fremmede har bidraget til den bekymrende radikalisering på den yderste højrefløj, der i dag truer vores sammenhængskraft, og som i sidste ende også kan føre til vold mod minoriteterne.

Elvir Abaz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Trusler mod politiet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Annonce