Annonce
Randers

Delikatessehuset fik boostet omsætningen under corona

Diana Thaagaard, der ejer Delikatessehuset.dk, har oplevet en markant vækst i løbet af de seneste corona-måneder. Foto: Delikatessehuset
De seneste corona-måneder har på alle måder været problematiske, men for Randers-virksomheden Delikatessehuset.dk har krisen betydet en voldsomt meget større omsætning.
Annonce

RANDERS: Randers-virksomheden Delikatessehuset har nydt godt af, at Danmark for godt to måneder siden gik i sort. Webshoppen, der leverer gavekurve og delikatesser til både virksomheder og private, har i perioden oplevet en vækst på 350 procent, fortæller ejer Diana Thaagaard.

- Faktisk nåede vi i marts op på en omsætning, der var 500 procent større end i marts sidste år. På et tidspunkt stoppede vi al annoncering og var nødt til at sige nej til nye kunder, fortæller hun.

Delikatessehuset er kun knap to år gammelt. Navnet eksisterede på en københavner-butik, indtil Diana Thaagaard købte domænet og startede sin egen online-virksomhed i Randers. Huset har adresse på Messingvej, men består reelt kun af et lager.

- Folk kan godt komme forbi og kigge, men jeg har ikke nogen butik at byde på.

Da hun åbnede sin webshop, var det med et udvalg af delikatesser: Kaffe og te, special-øl og vin. I løbet af de knap to år, forretningen har eksisteret, er der kommet flere leverandører til, men essensen er stadig den samme.

- Og så har jeg kunder fra hele Danmark. Faktisk er der nogle af mine naboer, der først lige nu får øje på, at vi eksisterer, fortæller hun.

Og så har jeg kunder fra hele Danmark. Faktisk er der nogle af mine naboer, der først lige nu får øje på, at vi eksisterer.

Diana Thaagaard, ejer af Delikatessehuset

Annonce

Million-omsætning

Da hun startede, var hun alene om arbejdet, men i dag tæller hendes virksomhed en enkelt fast ansat og et korps af løsere tilknyttede medarbejdere.

- Vi er vel fem mennesker på arbejde på en almindelig dag.

Og selv om corona-krisen har sat yderligere skub i webshoppen - både private og virksomheder vil gerne sende en opmuntring til medarbejdere og venner – oplevede Diana Thaaaard også inden en stor og stabil vækst.

- Jeg startede fra nul og er nu oppe på en millionomsætning. Mere præcis vil jeg ikke være.

Et af de nye tiltag hos Delikatessehuset.dk er et tæt samarbejde med Grauballe Bryghus, der leverer specialøl med etiketter målrettet næsten enhver tænkelig lejlighed.

- Lige nu er det vores Fars Dag-øl, vi har store forventninger til, siger Diana Thaagaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Plejehjem slår dørene op: De pårørende skal sikre, at de ældre ikke bliver smittet

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Randers FC For abonnenter

Dét lærte vi af kollapset mod Horsens: Forsvarsproblemer, unge på spring og kæmpende kant

Annonce