Annonce
Randers

Demensugen fokuserer på et demensvenligt lokalsamfund

Randers sætter fokus på dementes vilkår i uge 19. Pressefoto
I uge 19 afholder Randers Kommune tre arrangementer med fokus på demens på Randers Naturcenter i samarbejde med Randers Cityforening og det kommunale idrætsfællesskab samt erhvervsdrivende, foreninger og frivillige, der gerne vil bidrage til et demensvenligt lokalsamfund.

RANDERS: - Det skal være trygt for mennesker med demens og deres pårørende at færdes i lokalsamfundet. Det er ambitionen for Randers Kommune, og det arbejde sætter vi fokus på i forbindelse med årets demensuge, siger demenskonsulent i Randers, Jette Baagøe.

- Vi vil gerne i dialog med så mange som muligt fra butiks-, forenings- og fritidslivet i Randers Kommune. Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning i konkrete situationer med kunder, gæster eller borgere med demens. Alle interesserede er velkomne til at kontakte os - både hvis de gerne vil have besøg af os, eller hvis de har en god idé til demensvenlighed i det offentlige rum.

Nyttig viden

Demenskonsulenten håber, at arrangementerne i løbet af demensugen kan bidrage med nyttig viden, som kan bruges fremadrettet i udviklingen af et demensvenligt lokalsamfund i Randers Kommune.

Man kan læse mere om Demensugen 2021 og tilmelde sig arrangementet for gåværter via Randers Kommunes hjemmeside randers.dk/demens. Her kan man også skrive til demenskonsulenten, hvis man har ønsker om eller en god idé til arbejdet med demensvenlighed i lokalsamfundet.


Vi vil gerne i dialog med så mange som muligt fra butiks-, forenings- og fritidslivet i Randers Kommune.

Jette Baagøe


Arrangementerne i uge 19 er primært for inviterede aktører i handels- og fritidslivet. Dog kan alle interesserede tilmelde sig arrangementet "Gåværter for mennesker med demens", der foregår tirsdag 11. maj klokken 17-20 på Randers Naturcenter.

I uge 19 afholder Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark national demensuge med fokus på bedre hjælp til mennesker med demens i det offentlige rum.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce