Annonce
Randers HK

Den glemte svensker bombede Randers HK til uventet point

Julia Eriksson scorede på det hele i de sidste ti minutter af onsdagens kamp. Arkivfoto: Annelene Petersen
Normalt er det Jamina Roberts, der afgør kampe for Randers HK, men onsdag aften var det Julia Eriksson, der med fem scoringer på stribe for Randers HK i slutfasen sikrede det ene point i hjemmekampen mod Herning-Ikast.
Annonce

Randers: En formidabel fight sikrede onsdag aften Randers HK det ene point, da de i efterårets sidste kamp spillede 25-25 mod Herning-Ikast i Arena Randers.

Det lignede ellers i det meste af anden halvleg den ventede sejr til gæsterne, der var foran 21-18 med et kvarter tilbage af opgøret. Men Randers HK nægtede at strække våben, og særligt én spiller var afgørende for hjemmeholdets comeback i slutfasen.

Nede med 20-22 ti minutter før tid tog den svenske langskytte Julia Eriksson nemlig fat. Hun lavede hjemmeholdets sidste fem mål i opgøret og fik dermed vist det potentiale, som man så længe har sukket efter at se fra hende i Randers HK-trøjen.

Et fortjent point til Randers HK, der sled og slæbte og undgik at kaste håndklædet i ringen, selv om de fleste af marginalkendelserne fra kampens dommerpar gik holdet imod i slutfasen.

Topscorere for Randers HK blev Julia Eriksson og Celine Sivertsen med hver seks mål. Gode præstationer var der også fra de to fløje, Mathilde Orkild og Signe Schaar, der begge lavede tre mål på tre forsøg.

Randers HK går nu til julepause med 14 point for 13 kampe, hvilket placerer holdet på en syvendeplads i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce