Annonce
Randers

Den store prisfest var tæt på at gå i vasken

Tanja Skjødt-Jakobsen, som her er fotograferet på scenen ved sidste års prisfest, hvor hun modtog en buket for sin indsats. I år ville hun ikke risikere igen at skulle stå alene på scenen, hvorfor hun sørgede for, at hele arbejdsgruppen bag festen blev hyldet. Foto: Annelene Petersen
Umiddelbart før showstart gik projektoren, som skulle vise de i alt 36 film om de nominerede til aftenens priser, i stykker. Og så skulle der handles hurtigt - og det blev der.

Randers: Det var en træt, men tilfreds Tanja Skjødt-Jakobsen, som fredag morgen kunne se tilbage på en forrygende aften i Randers FC Thor Lounge på Cepheus Park. Hun har stået i spidsen for arrangørgruppen bag Biznet Randers' store prisfest, som - afslører hun - faktisk var tæt på at gå mere eller mindre i vasken.

En væsentlig del af showet er nemlig forevisningen af 36 små film, som fortæller om samtlige nominerede i de 12 priskategorier, og umiddelbart inden middagen, som gik forud for showet, gik projektoren, som skulle kaste billederne op på det store lærred, i stykker. En situation, som ikke kan undgå at give sved på panden, når der sidder 370 forventningsfulde festdeltagere og glæder sig.

- Projektoren var helt død, så vi fik en mand sendt til Gjerlev for at hente en ny, som efterfølgende og stadig under spisningen blev installeret, fortæller Tanja Skjødt-Jakobsen.

Netop de 36 film betragter hun som den allervigtigste del af showet.

- Man kan jo under visningen af filmene for hver eneste film høre folk sige "nej, hvor spændende, laver de virkelig det der," eller "jeg vidste da ikke, at vi har sådan en virksomhed i Randers". Og så er det så dejligt at se, hvor rørte vinderne bliver, når de bliver kaldt på scenen. Der fældes mange glædestårer sådan en aften, siger Tanja Skjødt-Jakobsen.

Udvidelse?

Som nævnt var der i år 370 deltagere, og det er 60 flere end sidste år. Samtidig ved arrangørerne, at mange er gået forgæves efter en billet, hvorfor det overvejes at gøre showet endnu større.

- Men det vil kræve, at vi flytter til en anden lokation. Derfor er det alt andet end sikkert, men det er noget, vi overvejer, siger Tanja Skjødt-Jakobsen.

Ligeledes overvejes det, om antallet af priser skal hæves. Det har flere nemlig efterspurgt, og faktisk er der to på venteliste, som gerne vil bidrage med hver en pris.

- Det er alt sammen noget, vi skal diskutere, når vi går i gang med planlægningen af næste års show.

De kommende måneder handler det imidlertid om forberedelserne til en nyskabelse i Biznet-regi, Netværksevent, som finder sted torsdag 19. marts i Tradium Toolbox.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce