Annonce
Randers

Der er rift om boligerne i Randers

Torben Vandfoss. Pressebillede.

Boligudbuddet i Randers faldet med 16 procent på tre år. Det lave boligudbud skaber ideelle betingelser for et effektivt boligsalg, vurderer Thomas Vandfoss, Nybolig Kronjylland.

Randers: - Det går godt med boligsalget i Randers i øjeblikket, og derfor skal man selvfølgelig ikke brokke sig, men vi kunne faktisk godt bruge flere varer på hylderne.

Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig Kronjylland - Randers, Thomas Vandfoss. I Randers er antallet af boliger til salg nemlig faldet med 16 procent siden 2015, så der lige nu er 782 boliger til salg. Det viser nye tal, som forretningen har trukket fra Boligsiden.dk.

- Det tyder på, at folk er ret glade for at bo i deres boliger. I hvert fald oplever vi for tiden et relativt lavt boligudbud, mens vi på den anden side har en overvægt af interesserede købere, siger Thomas Vandfoss.

Derfor er det ifølge Thomas Vandfoss lige nu et godt tidpunkt at gøre alvor af sine eventuelle planer om at sælge boligen.

- Med et lavt boligudbud, en masse interesserede købere, der kan låse deres rente på et historisk lavt niveau, er det alt andet lige sjovere at være boligsælger, fordi man både kan sikre et hurtigt salg og en god pris, siger Thomas Vandfoss.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce