Annonce
Alarm 112

Derfor blev 15-årige bange for Cem

Vidner fortæller, hvordan den afdøde Cem Aydin truede to drenge, som han og en kammerat havde bortført, med en pistol.

Annonce

Da nu afdøde Cem Aydin i februar 2009 bortførte to 15-årige drenge, havde han efter alt at dømme et våben med sig i bilen.

Det bekræfter to af hinanden uafhængige kilder med stort kendskab til den gamle straffesag over for B.T.

- Der var en pistol i handskerummet, som de fik at se, siger en af de to kilder, der begge ønsker at være anonyme af frygt for egen sikkerhed.

B.T. har fået aktindsigt i sagens dom- og retsbøger ved Retten i Lyngby, og ifølge anklagerne bortførte Cem Aydin og en kammerat i februar 2009 to 15-årige drenge i en bil, tildelte dem begge slag, tog deres penge og truede dem tilmed med at blive udsat for »motorsavsmassakren«, hvis de fortalte om episoden til politiet eller familien.

- Du skal bare vide, at du gør det værst for dig selv og din familie, hvis du melder det, sagde Cem Aydin ifølge tiltalen. Forhold, som Cem Aydin blev varetægtsfængslet for 25. marts 2009.

Han blev dog løsladt igen allerede 2. juli 2009, da to meget ordknappe 15-årige drenge ikke stod ved de forklaringer, som de havde givet til politiet, fremgår det af retsbogen. Oplysningen om pistolen er imidlertid ny og indgik ikke i de anklagepunkter, som den nu afdøde Cem Aydin blev dømt for.

Ifølge B.Ts oplysninger frygtede de to 15-årige for konsekvenserne ved at tale om bortførelsen den februar-dag i 2009, og ingen ønsker i dag at tale om sagen.

Frygten fremgår også af retsbøgerne gennem én af de 15-åriges mødres forklaring:

- Hendes søn P (navn fjernet, red.) er blevet ringet op mange gange af tiltalte Cem Aydin. Det har været meget ubehageligt, og både P og vidnet selv er blevet »nervevrag«, står der i retsbogen fra 2. juli 2009.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce