Annonce
Sport

Derfor bliver Jacob Nielsen indberettet

Jacob Nielsen var i pausen af kampen mod Sønderjyske inde på banen og lufte sin utilfredshed over for kampens dommere. Det koster ham nu en sag hos disciplinærudvalget. Foto: Lars Rasborg

Randers FC-direktør skulle angiveligt have sagt til dommer Jakob Kehlet, at hans præstation i opgøret mod Sønderjyske var en skandale. Det kan nu betyde, at Jacob Nielsen får en sanktion.

Polemikken omkring dommer Jakob Kehlet præstation i forbindelse med mandagens Superligakamp mellem Randers FC og Sønderjyske får nu et efterspil. Kehlet har nemlig valgt at indberette Randers FC-direktør Jacob Nielsen for protester over det røde kort, som angriberen Ronnie Schwartz blev præsenteret for efter blot 14 minutter.

Indberetningen havner på bordet hos Dansk Boldspil Unions disciplinærudvalg, der skal vurdere, om Jacob Nielsen skal idømmes en sanktion. Ifølge avisens oplysninger handler indberetningen om, at Jacob Nielsen i pausen var nede på banen og lufte sin utilfreds med Kehlets præstation i stærke vendinger.

Hverken Jakob Kehlet eller DBU oplyser, hvad der er blevet sagt, men Randers Amtsavis erfarer, at Jacob Nielsen blandt andet skulle have sagt, at »det er en skandale.« Herefter fik Jacob Nielsen omgående besked om fra dommeren, at han ville blive indberettet.

Annonce

Jakob Kehlet bekræfter, at han har sendt en indberetning.

»Der var en ordveksling i pausen af kampen med Jacob Nielsen. Hvad den indeholdt vil jeg ikke komme ind på, men jeg har lavet en indberetning. Det er helt normal procedure, at man skal gøre det, ligesom jeg har lavet en indberetning på, at der var et romerlys nede i Randers-fansenes afsnit,« siger Jakob Kehlet til Randers Amtsavis.

Dommeren fastholder samtidig, at han traf den rigtige beslutning ved at give Ronnie Schwartz det røde kort.

»Jeg har set episoden efterfølgende på tv, og jeg må sige, at det er et af de klareste røde kort, jeg har givet. Det er selvfølgelig ærgerligt for Ronnie, at han glider, men han kommer med så stor fart, at der er er tale om voldsom adfærd, og det skal skal give rødt kort efter fodboldloven. Det er Ronnies ansvar at have styr på sin tackling,« siger Jakob Kehlet.

Det røde kort giver automatisk Randers FC-angriberen to spillesdages karantæne, og her er der ikke yderligere efterspil. Til gengæld skal det altså nu afklares, om Jacob Nielsen skal have en sanktion, som efter DBU's love typisk vil være en løftet pegefinger eller en bøde.

Det er ikke første gang, at Jacob Nielsens protester over for en dommer er havnet på disciplinærudvalgets bord. I 2005 blev han idømt udelukkelse fra at opholde sig i nærheden af det tekniske område i forbindelse med en kamp mod Ølstykke, fordi han i den foregående kamp mod Brabrand havde udtalt sig stærkt kritistisk til kampens dommer, Hans Jørgen Stærk.

Den straf var dog til at leve med for Randers FC-direktøren,der i forvejen var forhindret i at overvære Ølstykke-kampen, da han skulle til Amtsterdam i et andet anliggende den pågældende weekend.

Om Jacob Nielsen også har andre planer, når Randers FC spiller den næste kamp mod FC Vestsjælland vides ikke, da det på nuværende tidspunkt ikke er lykkedes at få en kommentar fra ham.

Der falder afgørelse i sagen inden for 14 dage.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers FC For abonnenter

Live: Randers FC giver debut til keeper og starter Ankersen på højre back

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

2000 kunder i Randers uden internet: Teknikere leder stadig efter kabelfejlen

Navne For abonnenter

Når pungen og maven er tom, går man i foodbank i Sct. Clemens Kirke - her kommer alle typer af mennesker efter mad

Østjylland

Grenaa på listen: Regeringen vil bruge fire milliarder på nærhospitaler

Alarm 112

Luk døre og vinduer: Politiet opfordrer borgere til at passe på giftig røg fra storbrand - kommer til at brænde i flere dage

Sport

Bitsch har truffet atypisk beslutning i Randers HK: - Ingen tvivl om, at det er til alles bedste

Randers For abonnenter

Drømmer du om en dukkert i det fri? Stor badesø i Randers kan blive en realitet om få år

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Lokal Storegade-kendis lejer endnu en adresse i gaden: Nyt diskotek åbner om få dage - med fri drinksbar

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Annonce