Annoncørbetalt indhold

Derfor er det fordelagtigt at låne med en medansøger

black calculator and Danish banknotes of different denominations

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du går og overvejer, om du skal optage et lån af den ene eller anden slags, så kan du med fordel læse med her i artiklen, hvor vi kigger nærmere på, hvorfor det kan være en god idé at have en medansøger. Det gælder sådan set både, når man ønsker at optage et boliglån, et billån, et forbrugslån – og ja såmænd også bare et helt almindeligt privatlån.

Og apropos lån til private, så find et privatlån hos Santander her og få dækket dit behov for likviditet hurtigt og effektivt.

Annonce

Banker og låneudbydere vil have sikkerhed

Når en bank eller en låneudbyder låner penge ud til dig og alle andre, så løber de en risiko. Der er reelt set en sandsynlighed for, at de aldrig kommer til at se de penge igen. Det er de naturligvis klar over, da det er en del af gamet, men de vil have så meget sikkerhed som muligt for, at de får deres penge igen på den ene eller anden måde.

Det er da også derfor, at der bliver taget pant i din bolig eller din bil, når du tager et bolig- eller et billån. Og ofte er der også andre typer af lån, der kræver en eller anden form for sikkerhedsstillelse. Så kan banken eller låneudbyderen nemlig sælge disse genstande, hvis du holder op med at betale af på dit lån, og de får dermed deres penge alligevel.

Men det med sikkerhedsstillelse er noget, som de fleste gerne vil undgå. For de vil helst ikke risikere at miste deres hus, bare fordi de ikke kan betale et lille lån tilbage. Heldigvis er der låneudbydere, der ikke kræver sikkerhed for eksempelvis et privatlån, men til gengæld har de så andre tiltag, der reducerer risikoen for dem.

En medansøger kan hjælpe dig til at blive godkendt

Eksempelvis kan man gå sammen med en eller flere andre personer om at ansøge om et lån. Det kaldes at ansøge om lån med en medansøger, og det reducerer risikoen for banken eller låneudbyderen. Måden det fungerer på er nemlig, at i stedet for, at man blot er én person, der hæfter for lånet, så er man nu to.

Det betyder, at hvis den ene mister sit job eller af en eller anden årsag ikke længere kan betale af på lånet, så hæfter medansøgeren for gælden, og dermed øges sandsynligheden for, at banken får pengene igen. Det gør dem omvendt også mere villige til at låne dig flere penge – og ofte også til en mere fordelagtig rente. Endelig er det også med til at øge sandsynligheden for, at din ansøgning om et lån bliver accepteret.

Husk dog, at det giver bedst mening at ansøge om et lån med en medansøger, hvis I begge har en aktie i det, lånet skal bruges til. Det kunne eksempelvis være i et tilfælde, hvor du og din partner ønsker at låne penge til en bil eller renovering af jeres fælles hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.