Annoncørbetalt indhold

Derfor hitter drivhusene i de danske haver

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du også bemærket, at drivhuset har fået sig en renæssance i rigtig mange af de danske haver? Måske har du endda selv tænkt over, at det kunne være fantastisk med et drivhus i på din grund, så du kan nyde din have på en helt anden måde. Mange har nemlig fået øjnene op for, at drivehuse kommer i mange forskellige størrelse og former, og at man derfor kan anvende dem til flere forskellige formål. Drivhuset er nemlig mere end bare et redskab til at dyrke grøntsager - det er også blevet et rum i haven for haveejere. Med andre ord hitter drivhusene som aldrig før, og ved at se forskellige drivhuse på nettet eller ved at læse med i artiklen herunder, kan du blive klogere på, hvorfor drivhusene lige nu hitter i danskernes haver.


Annonce

Et nyopdaget potentiale i drivhuset 

Når man skeler til andre europæiske lande er det tydeligt, at danskerne har hentet inspiration til drivhusets mange anvendelsesmuligheder udefra. Fra lande som England, Frankrig og Italien har de populære orangerier givet inspiration til større og nytænkte drivhuse i de danske haver. De nye typer af populære drivhuse i Danmark er nemlig en del større end det klassiske drivhus, som de fleste kender det. Det betyder blandt andet, at du kan have plads til at dyrke flere forskellige planter og grøntsager deri, men det betyder vigtigst af alt, at du kan få plads til at lave drivhuset til dit eget mini-orangeri, hvor du kan have plads til bord og stole. Det vil sige, at drivhusene i langt højere grad bliver betragtet som et havehus eller en udestue, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen eller invitere dine gæster på et glas vin eller et måltid mad.


Eksotiske krydderurter, frugter og grøntsager 

Drivhusene i de danske haver er naturligvis stadigvæk utroligt populære alene for deres oprindelige formål med at dyrke grøntsager og frugter, som kræver et varmere klima end det danske. I drivhusene i de danske haver er de ting, der hitter mest at dyrke stadigvæk grøntsager såsom agurk og tomat, men eksperimenter med de mere eksotiske frugter og krydderier har også vundet indpas deri. Særligt hjemmedyrkede chiliplanter, citrusfrugter, figner og mange flere planter har fået plads i plantekasserne og i potterne inden for drivhusets glasruder. Det er nemlig sjovt at eksperimentere med at dyrke nye planter - særligt hvis man kan sidder i drivhuset og nyde en kop kaffe, imens man holder øje med sine små projekter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.