Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du have en cykel!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du nogensinde taget dit primære transportmiddel alvorligt til overvejelse? Hvis du ikke har, så kan det være, at det er på tide. Hvis du f.eks. er typen, der ikke har en cykel, fordi ikke mener, du har brug for en, så kan det være, at denne artikel får dig på andre tanker. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til, at det er rigtigt fornuftigt at have en cykel. Du kan blive lidt klogere på disse gode grunde, hvis du læser med i denne artikel.

Det er bedre for miljøet

Annonce

Det er vigtigt, at vi ikke gør det, vi kan for at passe på klima og miljø. Begge dele er lige nu meget overbelastede, og det er primært på grund af os mennesker og den måde, vi gør tingene på. Det er f.eks. meget forurenende, hver gang man vælger at tage bilen. Det er endnu værre, hvis man tager bilen alene. Så er man nemlig kun én person til at stå til ansvar for alt det C0-2, der bliver udledt. Det er naturligvis langt bedre, hvis man i steder for vælger at tage den offentlige transport. Der er dog noget, du kan gøre, som er endnu bedre - og det er naturligvis at tage cyklen. Her er det nemlig kun dine egne kræfter, der sørger for, at du kommer frem. Der udledes derfor ikke noget C0-2, og det er langt bedre for klima og miljø.

Det er bedre for dig selv

Det er klart, at det også er sundt at bevæge sig i løbet af sin hverdag. Det er dog ikke alle, der er lige gode til at få motion inkorporeret i deres dagligdag. Det kan være, det er en udfordring, du selv kender til? Hvis det er tilfældet, så kan du jo hurtigt lokke dig selv til mere motion, hvis du vælger at få en cykel som transportmiddel. Hvis du mangler et godt sted at finde en god cykel, så kan du altid smutte ind på cykler.dk og se, om der ikke er noget for dig derinde. Der er et stort udvalg, så du kan helt sikkert finde en cykel, der er noget for dig.

”Jeg bor for langt væk til, at en cykel giver mening”

Der er mange, der har det som ovenstående citat udtrykker. Hvis man f.eks. bor længere ude på landet, eller måske hvis man bor inde i byen, hvor man er så tæt på ting, at man blot går derhen, så kan man godt føle, at man ikke har brug for en cykel. Her kommer spørgsmålet dog: Hvem siger, at man skal bruge sin cykel hver dag? Det kan jo også være, at man har en cykel, fordi man godt kan lige at have muligheden for at vælge at tage cyklen. Det kan jo være, at du en søndag lige skal hen til bageren, og du egentlig lige så gerne ville tage cyklen og få lidt frisk luft, som du ville sidde i en bil og køre derhen. Så er det jo meget fedt, at du lige kan vælge cyklen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.