Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du have en kontinentalseng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du et ønske om at sove bedre om natten? Og er du klar på den ultimative komfort hele natten lang? Så skal du måske anskaffe dig en kontinentalseng. Der er nemlig tale om en sengetype med et hav af fordele. Den er utroligt komfortabel, giver god støtte, og så ser den samtidig rigtig pæn og luksuriøs ud. Derfor er der tale om en fantastisk tilføjelse til ethvert soveværelse. Din krop fortjener selvfølgelig det allerbedste, og i denne guide kan du læse mere om, hvorfor du netop skal vælge en kontinentalseng.


Annonce

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er lidt ligesom at få en spændende gave, der indeholder en behagelig overraskelse. Kontinentalsenge er nemlig kendetegnet ved dens opbygning i tre lag. Nederst findes boxmadrassen, som sørger for god støtte og danner grundlaget for resten af sengen. Næste lag består af en springmadras, der yderligere støtter kroppen. Til sidst kommer topmadrassen, der tjener som den ultimative komfort. Med en kontinentalseng får du altså et godt fundament for din nattesøvn, så derfor skal du ikke tøve med at købe en til dit soveværelse.


Forskellige kontinentalsenge

Selvom alle kontinentalsenge er opbygget på forskellige måder, findes der mange forskellige modeller på markedet, der har hver deres fordele og ulemper. Der kan selvfølgelig være forskelle i sengestellet, men farvevalget kan også have betydning. Derfor kan du med fordel overveje hvilke farver, du allerhelst vil have i dit soveværelse. Samtidig kan der være forskelle på højden af sengens gavl. Hvis du godt kan lide at sidde op i din seng, for eksempel med en avis og en kop kaffe om morgenen, kan det altså være en rigtig god idé at vælge en med en høj sengegavl.


Før du køber en kontinentalseng

Der er selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du køber en kontinentalseng. Fordi kontinentalsengen kan købes i så mange forskellige størrelser, kan der nemlig også være en vis forskel på størrelsen. Derfor er det naturligvis vigtigt, at får opmålt dit soveværelse, så du ikke ender med en seng, der er for stor eller føles for lille. På den måde bliver det nemt for dig at vælge en seng, som passer med dine opmålinger, og dermed står godt på dit værelse. Det er nemlig rart at ligge i en seng, som passer perfekt ind i soveværelset.


Dyner og puder

En god kontinentalseng kan blive endnu bedre, hvis du har nogle ordentlige dyner og puder til den. På den måde kan du virkelig sikre dig det allerbedst udgangspunkt for den gode nattesøvn. Med hovedpuden er det for eksempel vigtigt, at du overvejer, om du helst vil have en mere hård model eller foretrækker en, der er mere blød at ligge på. Samtidig er det en god idé både at have en dyne til vinter- og sommerbrug, da det danske vejr kan være temmelig omskifteligt. På den måde sikrer du dig, at du ikke får det for varmt om sommeren og ikke fryser om vinteren.


Sengetøj

Når du har fået fat i nogle gode dyner og puder, kan du overveje hvilket sengetøj, du synes passer bedst til. Det vigtigste er, at det er noget, som du synes er behageligt at røre ved, for du skal selvfølgelig kunne sove godt i det hele natten. Du kan også tænke lidt over hvilke farver, du synes passer bedst ind i dit soveværelse. Nogle mennesker er gladest for sengetøj i lidt mere afdæmpede farver, som kan virke beroligende efter en lang dag med arbejde og uddannelse. Andre foretrækker lagener og betræk med stærkere farver og nogle flotte mønstre.


Indretning med kontinentalsenge

Kontinentalsenge findes som sagt i mange forskellige modeller, og det er selvfølgelig vigtigt, at du tilpasser din indretning efter den enkelte seng. Alligevel er der nogle ting, som typisk går igen, og som du med fordel kan være opmærksom på, når du skal indrette dit soveværelse. For eksempel er det en god idé at sørge for, at kontinentalsengen er placeret nogenlunde i midten af rummet, da den som oftest er temmelig stor. Det kan godt komme til at se lidt sammenpresset ud, hvis den blot mases ind i et hjørne. Du kan i stedet tænke på din kontinentalseng som soveværelsets hjerte.


Hvorfor er søvn vigtigt?

Hvis du gerne vil sove godt om natten, er kontinentalsenge selvfølgelig et rigtig godt valg. Og det er faktisk utroligt vigtigt, at din krop får den hvile, som den har brug for. Det er nemlig, når vi sover, at vi får ny energi og bliver klar til den dag, der venter os. Mens vi ligger i vores senge genopbygges celler, muskler og knogler, og vores hjerne bliver renset for affaldsstoffer. Samtidig styrker søvn vores immunforsvar og kan virke forebyggende på forskellige kroniske sygdomme. Derfor er det meget vigtigt at sove ordentligt, og det kan en kontinentalseng hjælpe på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.