Annonce
Østjylland

Derfor troner villa stadig i ensom majestæt

Et halvt år efter, at alle naboerne blev revet ned, troner villaen her stadig i ensom majestæt ved Randersvej. Det store boligbyggeri, der skulle være begyndt at skyde frem på tomten, er forsinket.Foto: Tobias H. Niebuhr
Det er mere end et halvt år siden, at 20 villaer ved Randersvej blev revet ned for at give plads til stort boligprojekt, men byggeriet lader vente på sig. Bygherren har ikke fået en aftale på plads endnu med en investor, der skal overtage de 200 boliger, når de står færdige.

AARHUS: Hvad er der galt? Er de gået helt i stå?, spørger folk, der jævnligt passerer forbi på Randersvej.

Her er det nu mere end et halvt år siden, at hele området mellem Randersvej, Stockholmsgade, Kalmargade og Malmøgade blev ryddet: 20 villaer blev revet ned, mens en enkelt bevaringsværdig af slagsen fik lov til at blive stående.

I stedet for villaerne skal der bygges i omegnen af 200 boliger i op til seks etager mod Randersvej og lavere mod Kalmargade.

Siden grunden blev ryddet i november 2018, har der ikke været nogen antydning af, at det byggeri er gået i gang. Den enlige røde murermestervilla fra 1933 står stadig helt alene tilbage og liger mest af alt noget, nogen har glemt.

Forklaringen på, at der ingen ting er sket, er, at firmaet KAUP Aps, der står bag projektet, endnu ikke har en endelig investor på plads, der vil købe og overtage byggeriet, når det er færdigt.

- Det er et stort projekt at skulle sælge, og vi havde håbet, at det ville gå hurtigere, men forhandlingerne med en fremtidig køber har været langstrakte, siger KAUP-direktør Ulrik Poulsen og fortsætter:

- Nu satser vi på, at der sker noget snart. Vi regner med at have en aftale på plads i løbet af august eller september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce