Annonce
Randers

Dermapharm hædret af sin hjemkommune ved prisfest

Borgmester Torben Hansen overrakte Randers Kommunes Erhvervspris, Jan Agerbos skulptur "At løfte i flok", til administrerende direktør Mikkel Egelund Jensen (midt for) og fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard. Foto: Annelene Petersen
Hudplejeproducenten i Fårup fik repræsenteret ved sin direktør Mikkel Egelund Jensen tirsdag overrakt Randers Kommunes Erhvervspris 2020 af borgmester Torben Hansen i forbindelse med dennes nytårskur.

Randers: - Årets prisvinder er innovativ og nytænkende og skaber resultater, der giver genlyd udover kommunegrænsen. Virksomheden står for meget af det, som vi i Randers gerne vil forbindes med – vedholdenhed, dygtighed, samarbejds- og virkelyst og at gøre det lidt anderledes.

Med blandt andet disse ord begrundede borgmester Torben Hansen (S) valget af hudplejeproducenten Dermapharm i Fårup som modtager af Randers Kommunes Erhvervspris 2020, inden han overrakte den lille skulptur, som følger med æren, til virksomhedens administrerende direktør Mikkel Egelund Jensen og fabriksdirektør Peter Bogh Lindgaard.

Skulpturen bærer titlen "At løfte i flok" og er skabt af kunstneren Jan Agerbo.

Borgmesteren pegede på, at der i forvejen uddeles mange, mange priser til erhvervslivet, også lokalt. Det særlige ved Randers Kommunes Erhvervspris er, at man hos modtageren lægger vægt på modtagerens evne til at være med til inspirere og at skabe resultater – også til gavn og glæde for hele Randers Kommune. Og det var et kriterium, som Torben Hansen mente, at Dermapharm i høj grad lever op til.

Annonce

I kraftig vækst

Blandt andet nævnte Torben Hansen, at Dermapharm helt tilbage fra 1980 har haft fokus på miljørigtige produkter, og at måske netop det er en stærkt medvirkende årsag til virksomhedens succes.

- Dertil kommer, at prismodtageren skaber gode og varige jobs i vores lokalområde og går op i at have et godt arbejdsmiljø. Af samme grund har virksomheden tidligere modtaget CSR-prisen fra Randers Kommune og Praktikpladsprisen fra DI, lød det fra borgmesteren.

Borgmesteren og hans stab er i øvrigt ikke de eneste, som har lagt mærke til hudplejeproducenten i Fårup. Da det lokale erhvervsliv i november hyldede sig selv ved det store awardshow, var virksomheden også nomineret til Vækstprisen, der er indstiftet af Randers Amtsavis og Sparekassen Kronjylland.

Over de seneste to år er medarbejderstaben hos Dermapharm vokset med godt 60 procent og tæller nu lidt over 100 mennesker. Det har skabt behov for mere plads, og netop nu er en ny lagerhal, som vil mere end fordoble virksomhedens samlede areal, under opførelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce