Annonce
Østjylland

Designhostel i Mølleparken får eksklusivt madunivers: Aarhus-gastronomer dækker op til gæsterne

Gæsterne på Book1 Design Hostel i Mølleparken får et stort udvalg af mad. Den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB bliver nemlig samarbejdspartner. Pressefotos
Den gastronomiske iværksættervirksomhed MIB indgår samarbejde med Brøchner Hotels om at levere maden på nyt hostel i Mølleparken.
Annonce

AARHUS: I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek i Mølleparken bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB.

MIB er blandt andet kendt for madkoncepterne i den nye Aarhus Lufthavn, Væddeløbsbanen, Ceres Park & Arena og tre bagerier i byen.

- Med Book1 Design Hostel vil vi tilbyde gæsterne og de lokale i Aarhus en gastronomisk oplevelse, man ikke normalt forventer af et hostel. Det skal være interessant for både danske og internationale gæster og samtidig tilføre noget til Aarhus. MIB har lokal knowhow og visionære ideer, og derfor var det oplagt at samarbejde om at skabe ekstraordinære oplevelser i fællesskab, fortæller direktør på Book1 Design Hostel, Martin Dyrholm, der selv har sin oprindelse i Aarhus.

Book1 Design Hostel

Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i april 2020 som nyt design hostel
  • 444 senge fordelt over 4-14 personers sovesale, større sovesale, private dobbeltværelser og fire private hostel suiter
  • Food court med et miks af madkoncepter
  • Good Morning. It’s Organic! Sund og økologisk morgenmad
  • Barer og lounges
  • Sauna
  • Book1 Design Hostel er placeret i Mølleparken midt i Aarhus by med natur og åen lige foran

Se og læse mere på www.brochner-hotels.com

Annonce

Nordisk smørrebrød og pizza

Hostel-gæsterne kan blandt andet vælge mellem et bageri og morgenmadssted med lækkert bagværk, en brændefyret grill med grillretter som kød, fisk og grøntsager, nordisk smørrebrød og et nordisk pizzakoncept. Maden kan nydes på langborde i en ’social dining’ stil eller som take away, der kan spises udendørs i Mølleparken – eller på farten.

- Det er første gang, at vi samler stort set alle vores koncepter under ét tag. Det bliver et åbent og imødekommende sted, hvor man vælger, hvad man har lyst til og hænger ud, hvor man har lyst til. Og med placeringen i så historisk en bygning som det gamle hovedbibliotek, er jeg sikker på, at det bliver et nyt vartegn for Aarhus, fortæller Martin Ib, grundlægger af MIB.

Han ser frem til samarbejdet med Brøchner Hotels.

- Jeg glæder mig til at lære Brøchner Hotels endnu bedre at kende. Vi har mange fælles værdier, og jeg er meget betaget af det univers, de repræsenterer. Og frem for alt, så glæder jeg mig selvfølgelig til at servere god mad for vores gæster.

MIB

MIB er et Aarhusetableret madcirkus med gastronomisk mad af høj kvalitet. Kendetegnene er gode, lokale råvarer fra sæson, moderne gastronomi samt klassiske retter i nye fortolkninger.

Martin Ib er kokken bag madimperiet, som siden 2004 har skabt unikke oplevelser til både private og erhverv. MIB bespiser omkring en million om året igennem sine mange koncepter, herunder MIBmadmarked, MIBbageri, MIBbagværk, MIBpakhusene, Spiseriet8000, MIB Jydsk Væddeløbsbane, MIBevent, Cooking Kidz, MIBfestival, MIBairport, og seneste skud på stammen – MIBfoodcourt.

MIB er et hurtigt voksende dynasti med et velkendt navn i den danske restaurationsbranche. Her er hele tiden nye koncepter og idéer på tegnebrættet, med det formål at berige gæster med enestående smagsoplevelser.

Design Hostel-baren. Visualisering: Brøchner Hotels
Maden kan nydes ved langborde, men kan også tages med. Visualisering: Brøchner Hotels
Så er der morgenmad. Pressefoto
Der bliver 444 senge fordelt over 4-14 personers sovesale, større sovesale, private dobbeltværelser og fire private hostel suiter. Visualisering: Brøchner Hotels
Der bydes også på smørrebrød. Pressefoto
Visualisering: Brøchner Hotels
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce