Annoncørbetalt indhold

Det danske forår lægger op til at være i haven: Her er fem ting der kan sætte det sidste præg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi går en varmere tid i møde, og det danske sommervejr lægger op til grillmad, lune sommeraftener og en masse gode stunder i haven. Om du har grønne fingre eller ej er ikke så vigtigt. Her er fem ting der kan give det sidste touch til din have.


Annonce

Et fuglebad, så man kan vågne til fuglenes sang hver morgen

Findes der noget mere idyllisk end at mærke solens varme stråler gennem ruden, og høre fuglene synge godmorgen med deres smukke sang? Det tror jeg ikke. En ting til haven der kan tiltrække fuglene, og dermed bidrage til en dejlig morgen, er at investere i et fuglebad. Der findes så mange forskellige slags, så det er nemt at finde et der passer lige præcis til ens egen have.


En regnmåler - både praktisk og dekorativt 

En regnmåler er noget mange ofte ikke tænker på at købe til haven, men det gør den bestemt ikke mindre værd at have i tankerne. En regnmåler er både praktisk til at se hvor meget nedbør der er faldet i løbet af dagene, og samtidig kan den være enorm dekorativ. Man kan lave en regnmåler selv, men der findes også mange smukke, unikke regnmålere på nettet. Find en regnmåler her.


Et fuglehus - eventuelt hjemmelavet

En anden ting der kan bidrage til idyl og fuglesang er et fuglehus. Et fuglehus er oplagt, hvis man nyder at få besøg i haven, og synes at det kunne være hyggeligt at opleve fuglenes unger, når æggene klækker. Et fuglehus er et hyggeligt haveprojekt enten at lave med børn eller børnebørn, men igen findes der rigtig mange smukke fuglehuse på markedet. Det er bare at finde det fuglehus, som man synes passer til sin stil.


Smukke potter, som man lægger mærke til

En ting der er undervurderet i haven, er potter til de planter som man går og bruger tid på at tage sig af. En eller flere smukke potter giver ofte et flot look til haven, og det er oplagt hvis man nyder at gå og omplante og lave små stiklinger af de planter som man har.


Vindklokker i bambus

Hvis fuglenes sang ikke bringer nok idyl, så er vindklokker et andet godt bud på hvordan man kan skabe stemning i haven. For mange bringer lyden af de smukke bambus-klokker gamle ferieminder frem, og de bringer en form for ro i sindet. Og hvis ikke bambus er din stil, findes de selvfølgelig også i mange andre udgaver.

Nu kan du glædeligt gå foråret i møde, og få skabt den perfekte have, som både du og de der er omkring dig kan få glæde af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.