Annonce
Debat

Det frie valg om Favrskovs frokostordning er tilbage på sporet

Læserbrev: I Venstre er vi særdeles tilfredse med, at den sag, vi sendte ind til politisk behandling i byrådet i april 2021, nu er behandlet i social- og sundhedsudvalget.

Et enigt udvalg, bestående af Venstre og Socialdemokratiet, har indstillet til byrådet, at smør-selv-madpakkerne bliver valgfri for alle borgere, der modtager hjælp til tilberedning og anretning af mad. Merudgiften herved skal tages af kassen, den antages at være på knap 130.000 kroner.


Annonce

Den personlige valgfrihed betyder bare rigtig meget for borgerne, når det handler om mad.


I Venstre valgte vi at lytte til kommunens ældreråd og til Ældresagen. Den personlige valgfrihed betyder bare rigtig meget for borgerne, når det handler om mad. Det drejer sig rigtig meget om følelsen af at kunne bestemme selv og om at vælge præcis den mad, man selv ønsker at spise.

Jeg håber på, at vi, på trods af valgfriheden, får flere borgere over på ordningen, da jeg fortsat mener, at de svage ældre får en sundere og bedre frokost ved at vælge den kommunale ordning. Kun tiden kan vise, om flere tilslutter sig, hvorved merudgiften jo også vil være faldende.

Nu skal det jo så også vedtages i byrådet, men det regner jeg med bliver en formsag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Kunsttrappe og rullende trappe

Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce