Annonce
Østjylland

Det gode seniorliv: Drømmehuset er blevet for stort

Der er swung over villaen i Hadsten. Men ægteparret, der bor i den, Christian og Gunna Fisker Sørensen, savner tid til at rejse og spille golf. Foto: Jens Thaysen

Hadsten-ægtepar vil bytte deres store villa ud med et mindre hus. Det et blevet muligt, fordi der er kommet gang i hushandelen.

HADSTEN: For bare få år siden var der ikke mange, som turde købe nyt hus, før det gamle var solgt. For man risikerede at blive den ulykkelige ejer af to huse i en længere periode.

Men tiderne er anderledes i dag, og det drager Hadsten-ægteparret Christian og Gunna Fisker Sørensen fordel af.

De har i ro og mag investeret i et mindre hus i Engparken i Hadsten, selv om de i forvejen ejer en 260 kvadratmeter stor villa på Dr. Larsens Vej i samme by. Villaen skal de nok få solgt, mener de.

Familien mærker, at der er gang i hussalget i Hadsten.

- Vi kender to familier her i byen, som netop har solgt deres huse. Begge blev solgt inden for fem dage - og begge til børnefamilier fra Aarhus, som boede i lejlighed, siger Christian Fisker Sørensen.

Han har forliget sig med tanken om, at den store villa skal sælges. Men det betyder ikke, at det bliver let at flytte.

Annonce
Fra stuen er der udsigt over en stor del af Hadsten. Foto: Jens Thaysen

Købte for 47 år siden

Den tidligere VVS-mester købte villaen som 21-årig. For 47 år siden.

- Det har været et dejligt hus, men vi synes efterhånden, at vi bruger for meget tid på det. Og haven skal jo også passes, den er på 1000 kvadratmeter. Vi vil hellere ud at opleve noget og spille golf, siger ægteparret.

Christian Fisker Sørensen skuer ud over byen fra stuen. Derfra har man en enestående udsigt over Hadsten. I hvert fald den gamle bydel.

- Jeg plejer at sige, at jeg bor i Hadstens Manhattan. Men 47 år må være nok. Nu skal der yngre kræfter til, siger Christian Fisker Sørensen.

EDC har netop sat boligen til salg for 3,5 mio. kr. i et såkaldt skuffesalg. Det betyder, at man ikke endnu kan se den i avis og på net.

Set lidt fra oven præsenterer den ældre del af Hadsten sig godt sådan en solskinsdag. Christian og Gunna Fisker Sørensens hus, som ses nederst til højre, blev bygget i 1933. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce