Annonce
Livsstil

Det køber vi til Black Friday: Julegaver, ny telefon og ting til den første lejlighed

Nogle har forberedt lange indkøbslister, andre er mere til impulskøb. Og andre holder sig langt væk fra Black Friday. Vi har spurgt syv tilfældige mennesker på gaden i Odense, om de har planer om at handle, når det 23. november er Black Friday.

Annonce

Brødtekst

Der er gang i både gågaderne og internettet, når det er Black Friday. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

August Mechlenburg, 18 år: - Hvis jeg falder over noget, jeg kan lide, og det er på tilbud, så kan det godt være. Jeg er lige flyttet hjemmefra, så jeg mangler faktisk nogle ting til min lejlighed. Og nyt tøj kan man altid bruge.

Christian Jørgensen, 17 år: - Ja, det bliver jeg nødt til, for jeg mangler en ny telefon. Jeg undersøger markedet, og jeg kunne godt finde på at stå i kø foran butikken. Det kommer an på, hvor god en deal, det er. Hvis jeg kun kan spare 100 kroner, gider jeg ikke, men hvis jeg kan spare 1000 kroner, vil jeg gerne stå i kø. Så får jeg den også med det samme, fordi den ikke skal sendes.

Christina Boklund, 46 år: - Jeg går efter julegaver til mine børn. Jeg ved ikke endnu, hvad de ønsker sig, men jeg håber, der er gode tilbud på nogle af de ting, de efterspørger. Jeg har ikke tidligere handlet på Black Friday, faktisk har jeg holdt mig væk fra byen og fra centrene, fordi der var for mange mennesker. Men i år gør jeg et forsøg.

Flemming Jakobsen, 71 år: - Nej, det gør jeg ikke så meget i. Jeg står ikke lige og mangler noget. Hvis jeg kunne spare et par tusinde kroner på et tv, kunne det da godt være, jeg ville købe det.

Jonathan Thrane, 17 år: - Det kan godt være, jeg skal handle, hvis der er nogle ting, jeg mangler. Jeg har blandt andet købt mit fjernsyn på Black Friday, og der sparede jeg cirka 50 procent. Det var helt bevidst, at jeg ventede med at købe det.

Julie Bondo, 23 år: - Jeg tror ikke umiddelbart, jeg skal købe noget. Der er ikke lige noget, jeg synes, jeg mangler. Det er ikke et bevidst fravalg af Black Friday, for hvis der var noget, jeg manglede, ville jeg købe det. Jeg har tidligere købt computerspil på Black Friday, men har ikke handlet i en fysisk butik, for jeg synes ikke, tilbuddene i byen er så gode (som på internettet, red.)

Sascha Frisdahl, 28 år: - Jeg er ikke den store shopper og køber det, jeg har brug for. Jeg har ikke nogen penge, men selv hvis jeg havde penge, ville jeg ikke handle på Black Friday. Jeg prøver ikke at købe ting, jeg ikke har brug for, og ellers køber jeg brugt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce