Annonce
Debat

Det kan vi da ikke være tjent med

Annonce

Læserbrev: En ordentlig rutsjetur mod sidstepladsen blandt kommunerne. Randers er særlig dårlig, når det gælder trafik og infrastruktur.

Mange borgere har blandet sig i beslutningen om klimabroen, men fornuften finder ikke grobund. Jantelov og forstokkethed. Du skal ikke tro, du er noget. Du skal ikke tro, du er bedre end os. Du skal ikke tro, du kan lære os noget og så videre.

Åbenhed og tillid skal møde de borgere, der har overladt magt og ansvar til medlemmer i byrådet, og når der skal træffes væsentlige og indgribende beslutninger, skal de sikre sig forståelse og opbakning i erhvervene og blandt borgerne.


På grund af høj alder må jeg nøjes med at kigge på og hjælpe med stillere.


Tiden er inde til at søge den afgørende indflydelse i byrådet, der kan udmønte sig i en ændring i de trafikale og infrastrukturelle problemer.

De politiske foreninger mangler bredde og medlemmer til at kunne tilbyde committede kandidater, der med styrke og engagement vil arbejde for Randers bys udvikling. Et Randers-parti med mange lokale opstillede fra Dronningborg, Kristrup og Vorup men også Hornbæk til næste byrådsvalg. Trafik er hovedpunktet. En østbro vil også aflaste motorvejen og nedbringe støjen i Hornbæk.

Ideen om en østbro og en udbygget ringvej har fundet genklang, nu mangler der blot et initiativ til et stiftende møde, der kræves ikke mange stillere, og der følger penge med. På grund af høj alder må jeg nøjes med at kigge på og hjælpe med stillere.

Randers på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce