Annonce
Randers

Det mener borgerne om by-engen - Hvad mener du?

Foto: Annelene Petersen
Nogle synes, det ser fantastisk ud og er godt for insekterne, andre mener, det ser forfærdeligt ud. At byggegrunden ved Jens Otto Krags Plads har fået natur, små bakker og træer ind, er et kommunalt forsøg, som folk har vidt forskellige meninger om.

Randers: Kornblomster, valmuer, solsikker og margueritter flokkes om pladsen i jorden på byggegrunden ved Netto, Kulturhuset og Jens Otto Krags Plads. Og at naturen sådan er rykket ind i midtbyen deler for alvor vandene hos folk. Der er kommet massevis af ytringer på Facebook om det, og da avisen gik over i byens nye "strand-eng" var der også delte meninger.

Tre af de fire, avisen tilfældigt talte med i denne voxpop, kalder det fantastisk og godt for insekterne, og nogle af dem vil faktisk gerne have endnu mere natur ind, mens en enkelt mener, at det ser forfærdeligt ud.

Har du selv været forbi og bemærket kommunens forsøg?

Annonce
Søren Madsen, 46 år, selvstændig, Dronningborg: - Jeg synes, det er superfedt. Efter min mening måtte det godt være endnu mere vild natur. Det er jo oppe i tiden at hjælpe biodiversiteten og insekterne. Måske kunne man også sætte insekthoteller op her. Det indbyder mere til liv, når der er noget vild natur, mere end det tomme landskab på Østervold gør, hvor der aldrig er et øje. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Thomasberg skifter fire: Nye offensive esser skal sende Randers FC i top 6

Annonce