Annonce
Randers

Det Runde Hjørne og Silver House er udlejet: Ægtepar åbner to nye butikker i midtbyen

Det Runde Hjørne er blevet udlejet og skal være boliginteriør-forretning. Det skifter navn til Ønskehjørnet. Foto: Lone Hammer Sørensen
En helt ny boliginteriør-forretning og et nyt brændeovns-firma åbner i de tidligere smykkeforretninger Det Runde Hjørne og Silver House. Det er et ægtepar, der står bag og de vil kalde de nye forretninger for Ønskehjørnet og Pejsebutikken.
Annonce

Randers: To helt nye butikker er på vej til Randers Midtby, nærmere bestemt i lokalerne, der tidligere har huset smykkeforretningerne Det Runde Hjørne og Silver House i Rådhusstræde, som ægteparret Lene og Aage Kjølner gennem længere tid har forsøgt at sælge. Ægteparret Gitte og Jesper Lyngsdal har lejet lokalerne og går snart i gang med at sætte de to nye butikker i stand.

Det er ejendomsmægler EDC Erhverv Trio, der har lejet de to midtbysforretninger ud.

- Og det er jo altid dejligt at få nye butikker til midtbyen. Så det ikke bare er en butik, der flytter på en anden adresse og efterlader tomme lokaler, men rent faktisk to helt nye butikker, der kommer til, siger indehaver Lars Kandborg, EDC Erhverv Trio.

Gitte Lyngsdal har længe taget tilløb til at få sin egen butik:

- Det har altid været min drøm at starte egen virksomhed og åbne en butik. Jeg har bare aldrig turde. Jeg har godt nok altid haft en bibeskæftigelse ved siden af mit job, men nu tager jeg springet, siger Gitte Lyngsdal, 54 år, der fik smag for at blive selvstændig efter at have været bestyrer i boligbutikken Room 8, der for kort tid siden lukkede efter franchisekæden bag gik konkurs.

- Men det var jo ikke fordi Room 8 i Randers ikke kunne holde omsætningen. Den butik i kæden, der gik bedst, var netop den i Randers. Og jeg har jo kunne lave aftale med nogle af leverandørerne, så nu skal det være, at min drøm skal prøves af. Og det er vel at mærke ikke sådan en pop up-butik, jeg har i tankerne, jeg skulle gerne være der i rigtig lang tid, siger Gitte Lyngsdal, der håber på, at det bliver hendes sidste arbejdssted, inden pensionen.

I det tidligere Silver House skal Pejsebutikken åbne. Her vil alle de kendte mærker i brændeovne, gaspejse og bioovne kunne købes. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce

Manden snuppede sidebutikken

Hun kunne ikke stå for lokalerne i Rådhusstræde og finder bygningen meget smuk, og den passer perfekt som ramme for hende nye bolig-interiørforretning, der skal hedde Ønskehjørnet. Her vil hun kunne få smuk indretning og have en af byens bedste beliggenheder, siger hun.

- Jeg havde bare dét problem, at baglokalet blev delt med den anden butik, hvor Silver House lå. Så skulle man til at lave en masse om og få lavet separat toilet med mere. Men så fandt min mand på, at han kunne lave Pejsebutikken der, og så behøver vi jo ikke lave noget om, siger Gitte Lyngsdal.

Jesper Lyngsdal, 53 år, sælger og monterer brændeovne, gaspejse og bioovne, og den virksomhed kommer til at hedde Pejsebutikken. Han har endnu ikke alle aftaler i stand, men han oplyser, at Pejsebutikken kommer til at sælge alle de anerkendte mærker i ovne.

Gitte Lyngsdals Ønskehjørnet vil komme til at sælge boligvarer til indretning som brugskunst, små møbler, ting til hjemmet, delikatesser som te, kaffe og chokolade, blomster og planter.

- Det vil blive et mix af både den rå og den romantiske stil, og det skal være sådan, at alle har råd til at komme ind og købe ting til hjemmet. Der skal være varer til enhver pengepung, siger Gitte Lyngsdal, der har arbejdet 23 år som assistent på sygehuset og også været ansat i hjemmeplejen. Hun har erfaring fra tøjbutik og altså også boligbutikken Room 8. Hun har i mange år haft webshoppen Danseskoen.dk, fordi hendes datter var danser på højt plan, også så solgte Gitte Lyngsdal sko og tilbehør til dansere i hele landet. Efter at datteren er holdt med at danse, er også webshoppen stoppet.

Ægteparret Lyngsdal åbner de to nye butikker fredag 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Annonce