Annonce
Randers

Det skal fejres: Bjarne Overmark kan nu føre sager i Højesteret

Bjarne Overmark kan nu føre sager i Højesteret også. Arkivfoto: Lars Rasborg
Den kendte advokat og byrådsmedlem for Beboerlisten gennem de seneste 26 år har netop opnået møderet for Højesteret.

Randers: Advokat og medlem af Randers Byråd for Beboerlisten, Bjarne Overmark, har 5. november opnået møderet for Højesteret. Og i den anledning har han inviteret venner, bekendte og samarbejdspartnere til reception på sit kontor i Torvegade 14 fredag 13. december.

Overmark vil være kendt af de fleste i Randers som et særdeles markant medlem af byrådet gennem de seneste 26 år. Inden han i starten af 1980'erne blev frivillig sagsbehandler i Randers Lejerforening, arbejdede Bjarne Overmark som skraldemand, også i Randers. Via arbejdet i lejerforeningen blev han stærkt engageret i lejernes forhold, og var i starten af 1990'erne med til at stifte Beboerlisten, som han siden 1994 har repræsenteret i byrådet.

Den juridiske karriere startede i 1988, da han blev optaget på jurastudiet i Aarhus. Han blev færdig som jurist ni år senere, da han undervejs primært på grund af byrådsarbejdet holdt flere pauser i studiet.

Som nyuddannet blev han advokatfuldmægtig hos lejerforeningens daværende advokat John Bjerre Andersen, og i 2002 startede han sit eget advokatfirma, som delte adresse med Randers Lejerforening.

I oktober 2014 fik Bjarne Overmark møderet for landsretterne og er altså nu også blevet mødeberettiget for Højesteret.

For at opnå møderet for Højesteret, skal man til Højesteret fremsende en erklæring fra Advokatrådet om, at man har været i virksomhed som advokat med møderet for landsret i mindst fem år, samt en erklæring fra en landsretspræsident om, at man er øvet i procedure.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce