Annonce
Debat

Det socialdemokratiske vælgersvigt

Annonce

Læserbrev: Her til formiddag snublede jeg over den socialdemokratiske valgfolder fra KV17.

Min opfattelse var egentlig, at alle partier lægger stor seriøsitet og meget arbejde bag en valgfolder eller i hvert fald - som minimum - ikke modarbejder egne valgløfter. Imidlertid viser det sig, at jeg må have været naiv nok til at forveksle den socialdemokratiske valgfolder med noget, der ligner et satirisk indlæg fra Rokokoposten. Ifølge folderen - som i øvrigt kan findes på S i Randers’ hjemmeside - har vi siden 1. januar 2018 haft et S, som - blandt andet - arbejder for følgende:

·“At det enkelte menneske og dets behov er i centrum”

·“En ældrepleje, der bygger på værdighed og overskud”

·“Mere kvalitet, tid og nærhed i arbejdet med mennesker”

Hmm. Personligt har jeg lidt svært ved at finde frem til, hvilke mennesker og hvilke behov der har været i centrum. Der må næsten være tale om Socialdemokratiets egne behov for at samarbejde med Venstre. I hvert fald har hverken de ældre, børnene, mennesker med handicap eller medarbejderne været i centrum. Tværtimod har S flere gange overhørt opråb fra blandt andet de ældre og forældre til børn på specialskolerne. Samtidig har man stemt imod ethvert forslag om bedre tilgængelighed for mennesker med handicap.

Den værdige ældrepleje er vist også smidt over bord af byrådets største parti. Ikke bare har man ignoreret opråb fra ældre, medarbejdere og pårørende, der ikke var til at overhøre. Man har også lukket plejehjem og tvangsflyttet ældre medborgere.


Den værdige ældrepleje er vist også smidt over bord af byrådets største parti.


Løftet om bedre kvalitet, tid og nærhed har man konsekvent modarbejdet ved at fastholde det årlige effektiviseringsbidrag, bedre kendt som grønthøsteren.

Denne modarbejdelse af egne valgløfter må antages at være et bevidst valg. Hele byrådsperioden har der været et velfærdsflertal klar til at sikre værdig behandling af Randers Kommunes borgere. Ingen andre partier er store nok til at forhindre, at S har kunnet benytte sig af samarbejdet med venstrefløjen. Jeg håber, at S enten vil bruge de sidste halvandet år af byrådsperioden på at arbejde for og ikke imod deres valgløfter. Alternativt bør de nok overveje en anden skribent bag deres valgfolder til KV21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ordentlighed betaler sig, mener ejer af Marcus Gruppen: Annullerede ordrer for 10 millioner kroner i starten af coronakrisen

Annonce