Annonce
Østjylland

Det vestlige Aarhus hærget af bilbrande i nat: Mindst syv biler udbrændte

En bil udbrændte natten til søndag på Sandkåsvej i Aarhus V. Foto: Christian Dahlerup
Annonce

AARHUS: To bilbrande lørdag aften og søndag nat i det vestlige Aarhus endte med at sprede sig til adskillige andre parkerede biler, hvoraf flere udbrændte.

Første brand blev anmeldt lørdag cirka klokken 23.40. Her lød meldingen, at der var brand i en bil på Sandkåsvej i Århus V.

Bilen der var i brand udbrændte. Samtidig forårsagede bilbranden desuden skader på mindst to-tre andre biler, der holdt parkeret ved siden af.

Cirka en timer senere - natten til søndag klokken 00.50 - var den så gal igen. Her lød anmeldelsen på en bil i brand på Langkærvej i Tilst.

- Bilbranden spredte sig til flere andre parkerede biler, hvoraf mindst fem udbrændte, fortæller vagtchef Peter Hunniche hos Østjyllands Politi til Århus Stiftstidende.

Andre parkerede biler blev derudover brandskadede. Det drejer sig om mindst seks biler, men da branden fandt sted om natten, kan dagslyset godt afsløre endnu flere biler med skader, vurderer vagtchefen.

Bilen på Sandkåsvej blev efterfølgende hentet ind til videre undersøgelser. Foto: Christian Dahlerup
Annonce

Bilbrandene undersøges nærmere

Brandårsagerne på disse bilbrande er søndag morgen fortsat ukendte. Men der er ikke noget, der entydigt peger i retning af, at brandene er påsatte, forklarer Peter Hunniche.

Der bliver lavet en nærmere undersøgelse af brandstederne søndag.

En af bilerne, der holdt ved siden af den udbrændte på Sandkåsvej, slap ikke uden skader. Christian Dahlerup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce