Annoncørbetalt indhold

Dette skal ethvert hobbyværksted indeholde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rigtigt mange mænd er glade for at arbejde med deres hænder og hygger sig med gør-det-selv projekter. Mange, og det gælder uanset om man bor i Randers, Sønderborg, Stenlille eller Hundested, har deres eget værksted, men endnu flere drømmer om at få et. Læs med her, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du starter dit nyt værksted op.


Annonce

Hvis man bor i lejlighed, har man sjældent adgang til et værksted, med mindre ejendommen stiller et til rådighed, eller man har mulighed for at leje et kælderrum til formålet, men mange husejere har altså mulighed for at lave et værksted.


Få værktøjet i orden

I sagens natur kan man ikke bruge et værksted uden værktøj til ret meget, så det må man have, og noget værktøj er vigtigere end andet. En velfungerende rundsav kommer man ikke udenom, ligesom en boremaskine, en hammer og en sæt med forskellige skruetrækkere også er nødvendigt. Herudover kan man supplere med ting som stemmejern, fil og vinkelsliber, men disse ting kan tilføjes hen ad vejen og er altså ikke bydende nødvendige at anskaffe sig med det samme.


Det uundværlige arbejdsbord

Et godt arbejdsbord er også et must til dit nye værksted. Det er vigtigt at have en god arbejdsstilling, når du skal arbejde med dine projekter. Sæt gerne hylder og kroge op, så værktøjet har dets faste plads og ikke skal ligge og fylde på bordet, hvor det hurtigt kan blive svært at finde det, man skal bruge. Udover et godt arbejdsbord kan det være nyttigt med en høvlbænk, hvor du kan stå og høvle og save. Nogle vælger udelukkende at have en høvlbænk og bruge den som arbejdsbord, men det kan man gøre, som man vil.


Førstehjælpskasse i tilfælde af ulykker 

I et værksted bør der også findes en førstehjælpskasse i tilfælde af, at man skulle skære sig eller på anden måde komme til skade. Da er det godt at have forbindinger, rensevæske og plaster lige ved hånden. Kassen skal være synlig og altså ikke blive gemt inde bagved andre ting, så man ikke kan finde den, for alle skal kunne tilgå den i tilfælde af en ulykke.


Plads til at arbejde

Den sidste, men også vigtige ting at tænke på, når man starter sit værksted op, er plads. Man bliver ikke glad for det, hvis det ikke er til at komme rundt, fordi ting ligger og flyder eller man har fyldt det op med cykler, kummefrysere og andet, der ikke hører til i et værksted, så derfor kan man med fordel bruge lidt tid på at tænke over indretningen, inden man går i gang og evt. finde pladser til de andre ting, så de ikke havner i værkstedet og altså forhindrer dig i at lave de ting, du gerne vil, fordi du først skal grave dig vej hen til arbejdsbordet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.