Annonce
Mariagerfjord

Skal du være den nye ejer af A'Porta? DF-par har sat deres frokost-restaurant til salg

Kim Christiansen og frue er klar til at afhænde A'Porta i Mariager, som de har brugt næsten otte år på at gøre til en landskendt frokostrestaurant og bodega. Arkivfoto: Frank Pedersen
De kendte Dansk Folkeparti-politikere Pia Adelsteen og Kim Christiansen er klar til at sælge deres frokostrestaurant og bodega A'Porta i Mariager. Pris: 1.795.000 kroner.
Annonce

Mariager: Det kendte DF-politikerpar Pia Adelsteen og Kim Christiansen har sat deres frokostrestaurant og bodega A'Porta i Mariager til salg.

Af facebook-siden restaurantsalg.dk fremgår det, at prisen på frokostrestauranten med tilhørende ejendom er sat til 1.795.000 kroner. Det samlede areal er på 446 kvadratmeter.

Sagen præsenteres således på restaurantsalg.dk:

"Hyggelig forretning med smuk og velholdt bygning på brostensbelagte Teglgade i Mariager. Den har i mange år været kendt som byens hyggelige bodega og vinstue, der emmer af atmosfære. Renoveret køkken, ny bar, nyt billard bord super velholdt. Denne forretning fremstår flot, da ejer har benyttet nedlukningen til at shine stedet op."

Annonce

Den gale vej

- Vi har lagt syv, snart otte år i det her projekt, og vi har skabt et sted, der næsten er landskendt for sit gode smørrebrød og en god service ud over, at det er en hyggelig bodega. Men min dåbsattest render den gale vej, og der skal mange timer til, når man skal drive sådan noget. Nu har vi sat det til salg. Det er selvfølgelig ikke en optimal tid at gøre det i, men det er i hvert fald en god mulighed for eventuelt et ægtepar til at skabe et godt værtshus og en god restaurant, siger Kim Christiansen til Randers Amtsavis.


Min dåbsattest render den gale vej, og der skal mange timer til, når man skal drive sådan noget.

Kim Christiansen, restauratør


- Vi har transformeret det fra at være en bodega til at være en frokostrestaurant. Vi synes, der er sket noget med stedet. I foråret lavede vi nyt køkken, fik nyt fadølsanlæg og fik malet alting, så det står rigtigt pænt.

Annonce

Stigende arbejdspres

Pia Adelsteen og Kim Christiansen har tidligere haft A'Porta til salg. Det var i foråret 2019. Dengang fortalte Kim Christiansen, at det var et stigende arbejdspres, som gjorde, at parret så sig nødsaget til at skille sig af med A'Porta.

Pia Adelsteen stillede dengang op til Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti og forventede at blive valgt. Men partiet indkasserede en vælgerlussing af de helt store og måtte afgive tre af sine fire mandater, da valgresultatet forelå om aftenen 26. maj sidste år. Kun spidskandidat Peter Kofod fik en billet til Bruxelles.

Det lykkedes som bekendt heller ikke Kim Christiansen at forny sit medlemskab af Folketinget ved valget 5. juni sidste år.

Annonce

Bodega og dansktop

Siden er tiden gået med at passe bodega og frokostrestaurant og en karriere som dansktopsanger.

I foråret besluttede parret at sætte et lukket-skilt på døren til A'Porta, allerede inden statsminister Mette Frederiksen gjorde klart, at landets restauranter fra 18. marts klokken 10 skulle lukke ned på grund af coronaen. Det blev til et par måneders nedlukning, inden frokostrestaurant og bodega genåbnede.


Lige nu humper vi videre som resten af branchen med nedsatte åbningstider. Det bliver man jo ikke tyk og fed af.

Kim Christiansen, restauratør


- Lige nu humper vi videre som resten af branchen med nedsatte åbningstider. Det bliver man jo ikke tyk og fed af, siger Kim Christiansen.

- Alting har en ende. Nu har vi taget en beslutning. Der er en mægler, der ligger med det. Når vi kommer på den anden side af corona, og solen skinner lidt, ville det være fint, hvis der var nogen, der havde lyst til at blive selvstændige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Bekymring hos Cold Hand Winery: Ny grusgrav kan smadre blomstrende turistmagnet

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Randers FC

Genlæs live-bloggen: Randers FC snuppede sejren i hovedstaden

Annonce