Annonce
Randers

DGI-pris til mountainbikere

MTB-formand Lasse Sommer og bestyrelsesmedlem Frank Rasmussen med det Årets Forening-banner, som klubben fik overrakt efter kåringen i DGI Huset torsdag aften. Foto: Kian Mejdal.

MTB Randers endte øverst på skamlen, da DGI Østjylland torsdag aften kårede »Årets Forening 2016«

DGI Østjylland afholdt torsdag aften finale i opløbet om at blive kåret som »Årets Forening 2016« Og her løb MTB Randers med prisen - i et opløb, der også talte AGF Gymnastik og Hørning Puls, der vandt prisen sidste år.

»Prisen er selvfølgelig en enorm anerkendelse af det arbejde, vi laver i MTB Randers,« siger bestyrelsesmedlem Frank Rasmussen.

»Vi har vist, hvad man kan opnå, når en forening ikke bare overlader arbejdet til en bestyrelse eller til ganske få mennesker. Hos os træker vi på en meget bred vifte af frivillig arbejdskraft. Vi har måske 50 frivillige, heraf 25 trænere.«

Annonce

Samtidig ser Frank Rasmussen DGI-skulderklappet som en hjælp til klubben, når den skal demonstrere overfor Randers Kommune, at man både kan og vil.

»Vi har på vores toethalvt år fået etableret et rigtig godt samarbejde med kommunen - sikkert også fordi vi går forrest og gør tingene på en fornyftig måde,« siger han.

Frank Rasmussen erkender, at mountainbikere ikke er lige vellidte allevegne.

»Men vores udgangspunkt er, at vi skal respektere alle andre brugere af de skove og naturområder, hvor vi kører. Der skal være plads til os - men alle andre har lige så stor ret til at være her!«

DGI østjylland lagde i sit valg af MTB Randers som »Årets Forening 2016« blandt andet vægt på, at klubben på bare toethalvt år mageligt har rundet de 300 medlemmer, at klubben gør et stor arbejde for sin ungdomsafdeling, at så mange frivillige er engageret i MTB Randers, og at mountainbikerne allerede har etableret så godt et samarbejde med Randers Kommune.

Sammen med prisen får MTB Randers en dejlig check på 10.000 kroner. Hvad pengene skal bruges til, har bestyrelsen endnu ikke nået at beslutte.

»Men jeg kunne forestille mig, at vi vil bruge penge på at kræse lidt ekstra for de mountainbikere, der møder op til vores specialtræning den 24. april - måske med grill og pølder, et foredrag. Eller noget helt tredje,« siger Frank Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce