Annonce
Debat

Digelag på pumperne

Annonce

Læserbrev: Jeg var 26. november til generalforsamling i Råby Tørring Enges Landvindingslag. Mange var mødt op til generalforsamlingen for at vise deres utilfredshed med, at bestyrelsen i samarbejde med Randers Kommune havde ført borgerne bag lyset. Formanden brugte det meste af sin beretning på at bilde de fremmødte ind, at digelaget var til for at beskytte Udbyhøj by mod oversvømmelser.

Det stod imidlertid hurtigt klart, at formålet er at beskytte bøndernes marker og sende regningen til Udbyhøjs borgere. Generalforsamlingen var en farce og endte i totalt kaos, og bestyrelsen valgte at trække sig, og det var vel den klogeste beslutning, og det er ikke mit indtryk, at de vil blive savnet af andre end bønderne.

Vi har nu en enestående mulighed for at afvikle digelaget og give naturen adgang til Naturpark Randers Fjord, som området hører under. Der er endvidere tale om lavbundsjorde, som regeringen vil tage ud af drift.


Generalforsamlingen var en farce og endte i totalt kaos, og bestyrelsen valgte at trække sig, og det var vel den klogeste beslutning.


Lad os stå sammen om at få mere natur og mindre giftsprøjtning i vores kommune. Det er meget tiltrængt, og vi må ikke glemme, at Randers Kommune er en af landets mest giftsprøjtede.

Så kære folkevalgte, som taler så meget om, at vi skal have en grøn omstilling og mere natur, vis nu, at det ikke er tom tale, og hjælp os med at gøre landdistrikterne til et godt og trygt sted at bo og opholde sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Flere beboere blev vækket i nat: Beruset og aggressiv mand sparkede til biler

Annonce