Annonce
Debat

Digerne ved Udbyhøj

Annonce

Læserbrev: Tirsdag 13. oktober kunne man i denne avis læse om problemerne mellem Udbyhøj-borgere og det lokale digelag.

Det, som er sket, er, at digelaget i samarbejde med kommunen på fuldstændig uhørt og frastødende måde har ændret vedtægterne, således at borgerne skal betale betydeligt mere til digelaget. Konsekvenserne af ændringerne er aldrig nået frem til borgerne men åbenbart til nogle af bestyrelsen udvalgte bønder.

Det er rystende, at kommunen i samarbejde med bønderne har ført borgerne bag lyset. Det er som i mange tilfælde bønderne og magthavernes kamp mod folket, og det er bestemt ikke befordrende for et godt forhold herude.

Det havde været en smal sag at orientere samtlige om konsekvenserne af ændringerne, men det har man helt tydeligt ikke ønsket. Enhver burde kunne se det urimelige i, at borgerne skal medvirke til at beskytte bøndernes forgiftede marker. Sagen har været kendt i lang tid, og det undrer mig, at ikke en eneste af vore folkevalgte har reageret for at hjælpe borgerne. Der findes kun en retfærdig og fornuftig løsning på problemerne. Sæt ændringerne til fornyet afstemning efter at have orienteret samtlige berørte om konsekvenserne på forhånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Lokal politiker skal overvåge valget i USA: Malte Larsen er observatør i Missouri når amerikanerne stemmer 3. november

Sport For abonnenter

Ude af position og nyt ansvar i forsvaret: Degn vil bruge pragtkamp som afsæt til mere

Annonce